Nota de premsa

Hunty guanya els Premis EmprenedorXXI a La Rioja

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
guanyador dels Premis EmprenedorXXI a La Rioja

• Hunty és una pàgina web de cerca, comparació i contractació de jornades de caça.

• El premi inclou una dotació econòmica de 5.000 euros i l'accés a un programa d'acompanyament internacional a Silicon Valley o a Cambridge.

L'empresa Hunty ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a La RIoja, impulsats per CaixaBank, a través de DayOne, la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors, i coatorgats pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través d'Enisa. A La Rioja, també hi participa com a entitat organitzadora l'Agència de Desenvolupament Econòmic de La Rioja (ADER).

Hunty és una pàgina web de cerca, comparació i contractació de jornades de caça. Un marketplace que serveix de canal de vendes a les empreses i organismes públics que exploten aprofitaments cinegètics.

El premi inclou una dotació econòmica de 5.000 euros i l'accés a un programa internacional d'acompanyament a Silicon Valley, organitzat per Esade en col·laboració amb la Singularity University, o un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit).

El guardó s'ha lliurat dins de la jornada d'innovació, tecnologia i emprenedoria DayOne Innovation Summit, un programa creat per CaixaBank DayOne que ha reunit els principals players de l'ecosistema emprenedor, tecnològic i inversor de La Rioja.

Isabel Moreno, directora de la territorial Ebre de CaixaBank (La Rioja, Aragó i Navarra), i Álvaro Frutos, secretari general d'Enisa, han presidit l'entrega del premi i han reconegut l'actitud i la qualitat dels projectes dels emprenedors.

La directora general d'Universitat i Política Científica, Pilar Vargas, ha estat l'encarregada de clausurar el DayOne Innovation Summit de La Rioja.

En aquesta edició, a La Rioja han participat 21 empreses. Les finalistes han estat Idoneo, Webup Hosting, Global Virtual Real Estate y Entorno de Medición Inteligente.

Jornada DayOne Innovation Summit a La Rioja

A la jornada DayOne Innovation Summit, celebrada en Riojafórum, l'entitat ha reunit a més de 150 persones. Durant el matí s'han celebrat tallers, masterclass, ponències i taules rodones, on experts com Luis Lombana, CEO de Ficosterra, i Aida Loperena, CEO de Smart Comfort, entre d'altres, han explicat els principals reptes dels emprenedores. A més, David Navarro, director d'AgroBank en la Territorial Ebre; Carlos Camarero, director de Cherky, guanyador de l’anterior edició premis EmprendedorXXI a La Rioja, i Ines Ortiz, directora de Qualitat i Gestió de Processos d'Embotits Ortiz, han tractat la innovació i peculiaritats en el sector agroalimentari.

Premis a les millors empreses de cada territori i de cada sector

En aquesta edició, a la qual han participat un total de 993 empreses d'Espanya i Portugal, es lliuraran 19 premis a les empreses amb més impacte en la seva àrea de procedència: 17 a Espanya (un per comunitat autònoma) i 2 a Portugal (zona nord-centre i Lisboa-sud i illes), que rebran 5.000 euros.

A més, es guardonarà les millors empreses dels sectors AgroFood (indústria agroalimentària), Health (salut), Sènior (serveis per a gent gran), Mobility (solucions de mobilitat), PropTech (serveis per al sector immobiliari) i Impact (projectes d'impacte social i sostenibilitat), que rebran una dotació econòmica de 15.000 euros.

Els guardons reben el suport de les divisions de CaixaBank especialitzades en cadascun d'aquests sectors: AgroBank (sector agrari i agroalimentari), CaixaBank Sènior (productes i serveis financers per a la tercera edat), CaixaBank Payments & Consumer (mitjans de pagament i finançament al consum) i MicroBank (banc social de CaixaBank).

A més del premi econòmic, els guanyadors d'ambdues categories (sectorial i territorial) i els finalistes de la categoria sectorial tindran accés a un programa d'acompanyament internacional que els portarà, en funció del seu perfil, a Silicon Valley, per participar en un programa organitzat per Esade, en col·laboració amb la Singularity University, o a la Universitat de Cambridge (Regne Unit), on s'imparteix un prestigiós curs internacional de creixement empresarial per a start-ups, Ignite Fast Track.

Així mateix, la convocatòria té el suport i la col·laboració d'entitats internacionals com l'Ambaixada d'Israel a Espanya o l'Agência Nacional da Inovaçao de Portugal, que mitjançant BFK Awards atorgarà un accèssit a la innovació a una start-up portuguesa.

13 anys de trajectòria: més de 5 milions en premis i prop de 7.000 participants

Des de la seva creació l'any 2007, Enisa i CaixaBank han invertit 5,2 milions d'euros en premis i accions d'acompanyament, de les quals s'han beneficiat 360 empreses.

Al llarg de la seva història, prop de 7.000 empreses de nova creació han participat en aquestes convocatòries i, cada any, més de 400 empresaris, inversors i representants d'entitats vinculades a l'emprenedoria hi han col·laborat com a integrants de diversos comitès i jurats.

Sobre CaixaBank

CaixaBank és el grup financer líder en banca detallista a Espanya i un dels més importants de Portugal, on controla el 100 % de BPI. El banc, presidit per Jordi Gual i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té 15,6 milions de clients al mercat ibèric; disposa de la xarxa comercial més gran de la península, amb prop de 5.000 oficines, i continua reforçant el lideratge en banca digital amb 6,3 milions de clients digitals.

El 2019, CaixaBank ha estat escollit Millor Banc a Espanya, Millor Banca Responsable a Europa Occidental i Millor transformació bancària a Europa Occidental per la revista britànica Euromoney. Uns reconeixements que s'afegeixen als de Millor Banc a Espanya i Millor Banc a Europa Occidental per la revista Global Finance, i al Banc de l'Any a Espanya 2018 per la revista The Banker.

Sobre Enisa

L'Empresa Nacional d'Innovació és una societat pública dependent de la Direcció General d'Indústria i Pime (Secretaria General d'Indústria i Pime del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme) que des del 1982 participa activament en el finançament de projectes viables i innovadors, impulsats per pimes i emprenedors.

L'univers d'empreses que s'adrecen a Enisa cercant finançament per al seu projecte empresarial és molt ampli, amb presència a tots els sectors i a totes les comunitats autònomes.

Els préstecs participatius d'Enisa no exigeixen més garanties que les del propi projecte empresarial i un equip gestor solvent, amb imports que van des dels 25.000 euros fins a un milió i mig.

La cartera històrica d'Enisa supera els 6.600 préstecs en més de 5.900 empreses per un import total de més de mil milions d'euros.

Sobre l'Agència de Desenvolupament Econòmic de La Rioja (ADER)

ADER és l'entitat encarregada de posar a disposició de les empreses els instruments necessaris per materialitzar les polítiques de la Conselleria de Desenvolupament Autonòmic de La Rioja i contribuir així a garantir un creixement econòmic responsable, sostingut, sostenible i social de la regió.

Té com a missió dinamitzar el teixit empresarial de la comunitat autònoma i entre les seves principals línies d'actuació destaquen les orientades a impulsar la internacionalització, promoure la innovació i fomentar la reindustrialització. Ofereix atenció i suport pròxim i flexible a les empreses, adaptat a mercats i circumstàncies canviants i orientat a aprofitar els recursos de forma eficient per aconseguir un impacte significatiu en el creixement.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES