Nota de premsa

CaixaBank se situa entre els patrocinadors esportius amb major notorietat d'Espanya

Baròmetre ESADE Patrocini Esportiu 2017

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Pau Gasol a l'Eurobasket 2017

• L'entitat financera aconsegueix la cinquena posició entre les marques espanyoles i l'onzena en l'índex mundial, després de protagonitzar el major ascens amb una pujada de 22 llocs en el rànquing de patrocinadors esportius a Espanya.

• Entre els elements més destacats pel baròmetre es troben la vinculació de CaixaBank amb el futbol, el bàsquet i l'esport paralímpic, on se situa en la tercera posició de marques espanyoles.

CaixaBank comença a veure reflectida en els índexs internacionals la seva aposta pel patrocini esportiu. El banc, presidit per Jordi Gual i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, és la cinquena marca espanyola, segons el rànquing elaborat per Esade, l'Associació de Màrqueting d'Espanya i SPSG Consulting. En aquesta 10ª edició del baròmetre, CaixaBank ha estat l'entitat que ha experimentat el major creixement en reconeixement entre tots els enquestats.

Segons l'índex general de notorietat, CaixaBank ha ascendit 22 posicions fins a situar-se en onzena posició en el rànquing global, després d'incrementar la seva popularitat en 17’1 punts bàsics.

El motiu de l'èxit se centra en la vinculació de l'entitat financera amb el futbol, el bàsquet i l'esport paralímpic. CaixaBank va impulsar en 2011 una estratègia dirigida a convertir-se al banc dels clubs de futbol a Espanya. En l'actualitat, l'entitat financera patrocina a 16 equips de Primera Divisió i 15 de Segona Divisió, copant tota la geografia espanyola. Per tot això, CaixaBank ha entrat en el Top10 del baròmetre ESADE –novena posició, entre les marques globals- en el segment futbol. El programa Family Futbol i la citada estratègia de l'entitat li ha fet escalar 13 posicions i pujar fins al tercer lloc entre les principals marques nacionals que lideren aquest rànquing.

                                           

Pel que es refereix al bàsquet, CaixaBank ha estat un dels pilars de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) i ha contribuït activament a l'èxit de les seleccions absolutes masculina i femenina. Al mateix temps, l'entitat financera també ha participat activament en les competicions ACB, com la Copa del Rei i la Supercopa. Aquests fets han convertit a CaixaBank en la quarta companyia millor valorada només per darrere d'Endesa, Lassa i Movistar.

Finalment, CaixaBank és la tercera entitat millor valorada en relació amb l'esport paralímpic. Accions com la medalla de bronze en suport a l'esport discapacitat, iniciativa treballada amb l'Obra Social “la Caixa”, han servit per impulsar aquest vessant esportiu en un terreny dominat històricament per l'ONCE.

Aquest creixement en la percepció de bon patrocinador esportiu es basa en el treball realitzat en relació a l'accés a continguts i experiències úniques dels usuaris, la gestió dels hospitality VIPs, la presència de marca en mitjans de comunicació i xarxes socials així com els elements d'activació treballats en cada projecte.

 

NOTÍCIES RELACIONADES