Nota de premsa

CaixaBank rep el premi Juan Palau al millor patrocinador atorgat per la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Jordi Gual, president de CaixaBank, ha rebut el guardó a mans de José Alberto Álvarez, president de la FEDDF

• Jordi Gual, president de CaixaBank, ha rebut el guardó a mans de José Alberto Álvarez, president de la FEDDF, al mateix temps que ha destacat el compromís de l'entitat amb l'esport adaptat com a mesura per promoure la inclusió social.

• Els Premis Juan Palau, instituïts per la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física en 2012, tenen el propòsit de reconèixer i guardonar cada any als esportistes, tècnics, àrbitres, dirigents esportius, patrocinadors i entitats esportives que hagin destacat de manera notable pels valors humans manifestats durant l'exercici de la seva activitat esportiva.

• CaixaBank va renovar recentment el seu acord com a patrocinador de la FEDDF, centrant-se en les activitats vinculades al Bàsquet en Cadira de Rodes

CaixaBank ha estat guardonada amb el premi Juan Palau al millor patrocinador en l'edició de 2018 celebrada aquest dissabte 23 de juny durant el transcurs de l'Assemblea General de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física. Jordi Gual, president de CaixaBank, ha estat l'encarregat de rebre el guardó de mans del president d'aquesta Federació, José Alberto Álvarez.

Segons Jordi Gual, “és un honor i una satisfacció rebre aquest guardó, que reconeix la labor de CaixaBank en el seu suport a l'esport adaptat. Som una entitat socialment responsable i està en el nostre ADN centenari. Per a nosaltres, promoure aquesta modalitat esportiva és promoure la inclusió social”. Al mateix temps, el president de CaixaBank ha celebrat aquesta iniciativa així com l'activitat esportiva organitzada per la FEDDF. “Compartim valors com l'esforç, treball en equip i superació. Per aquest motiu, seguirem recolzant iniciatives d'aquest estil”, ha conclòs el president de l'entitat financera.

L'Hotel EXE Getafe ha albergat aquest matí el protocol·lari acte de lliurament dels Premis Juan Palau, que també han premiat a:

  • Millor Esportista: Sara Andrés Barrio
  • Millor Tècnic – Àrbitre: Albert Mallol Soler
  • Millor Entitat: CAI Deporte Adaptado
  • Millor Trajectòria Esportiva: Alberto Martínez Vassallo i Eugenio Jiménez Galván
  • Premi de les Lletres: Almudena Rivera Martínez
  • Premi de les Ciències: Alberto Almena Flores
  • A més, es va lliurar un Premi Extraordinari a la trajectòria professional a Consuelo Peñalver Sampablo, per tota una vida dedicada a la FEDDF.

Els Premis Juan Palau, instituïts per la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física en 2012, tenen el propòsit de reconèixer i guardonar cada any als esportistes, tècnics, àrbitres, dirigents esportius, patrocinadors i entitats esportives que hagin destacat de manera notable pels valors humans manifestats durant l'exercici de la seva activitat esportiva. Es tenen en compte els seus valors, actituds i comportaments ètic-esportius, a més del nombre i importància dels èxits, marques, campionats, medalles i trofeus aconseguits.

La figura de Juan Palau

Juan Palau (1929-2011) dóna nom als premis per ser la figura que millor ha representat al món de l'esport de les persones amb discapacitat física. "Esportistes sense adjectius" era un dels seus lemes. Juan Palau va encarnar fins a l'últim dia de la seva vida els valors d'un esportista: fortalesa davant l'adversitat i lleialtat cap a les persones amb discapacitat.

Palau, nascut a Ripoll, i Juan Antonio Samaranch van fundar la Federació Espanyola d'Esports Minusvàlids l’any 1968. Palau va ser president de la federació fins a la seva defunció en 2011, i també va exercir de vicepresident del Comitè Paralímpic Español. Abans, des de 1958 i fins a 1982, va ser director de les Llars Mundet de Barcelona.

CaixaBank y la FEDDF

CaixaBank és patrocinador de la FEDDF des de 2016. L’any 2018 es va renovar i va ampliar l'acord de patrocini fins a 2019, centrant-se en les activitats vinculades al Bàsquet en Cadira de Rodes. En aquest sentit, CaixaBank és patrocinador oficial de les seleccions masculina i femenina de bàsquet adaptat, patrocinador de la Copa del Rei, del Torneig d'Escoles i del Campionat del Món que se celebrarà aquest any a Hamburg en categoria masculina i femenina.

 

NOTÍCIES RELACIONADES