Nota de premsa

CaixaBank premia la domiciliació de noves nòmines amb pagament directe en compte de fins a 250 euros

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Oficina de CaixaBank

• L’entitat llança nous incentius per la domiciliació de nòmines des de 900 euros mensuals.

• Els qui participin en aquesta promoció passaran també a formar part del programa “Dia a Dia”, amb un paquet de serveis financers bonificats sense comissions.

• Amb una quota de mercat del 37% i 6 milions de nòmines domiciliades, el banc té l’objectiu de continuar creixent en captació i vinculació de clients.

CaixaBank llança una nova iniciativa comercial per premiar la domiciliació de noves nòmines a partir de 900 euros amb el regal d'una remuneració d'efectiu en compte que, segons el nivell d'ingressos, pot aconseguir fins als 250 euros.

L'entitat, líder en nòmines domiciliades, amb una quota de mercat al voltant del 37% en aquest segment, posa en marxa una acció per continuar creixent en captació i vinculació de clients. En 2023, va aconseguir la xifra de més de 6 milions de nòmines domiciliades, mentre que la xifra de clients vinculats es va situar, amb dades març de 2024, en el 71,3%.

Condicions de la campanya

Amb aquesta nova acció, l'entitat premia fins al 30 de juny la domiciliació de noves nòmines. Concretament, per la domiciliació de noves nòmines a partir de 900 euros, el client rebrà un abonament en compte de 150 euros. Per als qui domiciliïn una nova nòmina a partir de 1.500 euros, la remuneració s'incrementa a 250 euros.

Aquestes opcions ja poden sol·licitar-se en tota la xarxa comercial, incloent-hi tant el canal en línia com qualsevol de les prop de les més de 3.600 oficines retail que l'entitat té a Espanya. La campanya està oberta a clients i no clients de l'entitat.

Per part seva, els clients que optin per domiciliar la seva nòmina en imagin, a través de l'app, abans de la fi de la campanya, tenen una remuneració de 150 euros per nòmines des de 900 euros. Si la nòmina supera els 1.500 euros, la remuneració puja fins als 250 euros.

Els avantatges de pertànyer al programa “Dia a Dia” de CaixaBank

Per obtenir el premi, els clients, a més de domiciliar la seva nòmina en CaixaBank, han de complir amb uns mínims requisits de vinculació: domiciliar almenys tres rebuts i realitzar un mínim de tres compres amb targeta per trimestre. A més, han d'accedir a un compromís de permanència com a client de 24 mesos.

Complint aquestes condicions, al costat de l'incentiu, els clients passen a formar part del programa Dia a Dia de CaixaBank, gràcies al qual disposen d'un paquet gratuït de serveis financers bàsics, que inclouen un compte corrent sense comissions, targeta de crèdit “MyCard” sense quotes d'emissió i de manteniment, transferències SEPA estàndard en euros en tota la UE, ús de banca digital i xecs nacionals, entre altres.

Així mateix, l'entitat també disposa d'un compte en línia per nous clients, sense condicions ni comissions.