Fotonoticia

CaixaBank i Alimentaria aposten per la innovació i la sostenibilitat del sector agroalimentari

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
J. Antonio Valls, director general d'Alimentaria Exhibitions, i Jaume Masana, director de Negoci de CaixaBank.

CaixaBank mostra una edició més el seu suport a Alimentaria, el saló internacional d'alimentació, begudes i food service, que se celebrarà al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona del 18 al 21 de març de 2024, gràcies a un acord signat per J. Antonio Valls, director general d'Alimentaria Exhibitions, i Jaume Masana, director de Negoci de CaixaBank.

D'aquesta manera, l'entitat serà Global Partner de The Alimentaria Hub, que es constitueix com un gran espai d'innovació, tendències i negoci. Amb una superfície de 3.000 m2, The Alimentaria Hub és també una zona destinada a la celebració de reunions de negocis, conferències, presentacions d'estudis i entregues de premis, entre d'altres.

A més, CaixaBank patrocinarà en aquesta edició The Olive Oil Bar, un espai per a la degustació autoguiada que permetrà descobrir més d'un centenar dels millors olis d'oliva verge extra espanyols.

L'entitat, compromesa amb la innovació, la sostenibilitat, la internacionalització i la competitivitat del sector, disposarà d'un estand a The Alimentaria Hub, on comptarà amb un equip de professionals especialitzats en el sector que oferiran assessorament en diferents matèries i en què es fomentarà la interacció entre els visitants.