Reportatge

CaixaBank desplega una intensa activitat en el MWC i el 4YFN per presentar la seva aposta per la innovació i el talent de les start-ups

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email

• DayOne, la divisió de l'entitat financera especialitzada en empreses innovadores i els seus inversors, ofereix assessorament personalitzat en un stand propi, sales de reunions i una agenda de conferències i xerrades.

• Diversos espais del MWC i el 4YFN acolliran intervencions de representants de CaixaBank, Comercia Global Payments, Start4big i Payment Innovation Hub.

• Directius de CaixaBank, juntament amb Fujitsu i FacePhi, presentaran internacionalment el nou caixer amb tecnologia de reconeixement facial.

CaixaBank, en la seva aposta per la innovació i l'acompanyament a les empreses amb alt potencial de creixement, compta amb una intensa agenda d'activitats a l'edició 2019 del Mobile World Congress, que se celebra a Barcelona del 25 al 28 de febrer.

L'entitat estarà especialment activa en el 4YFN, l'espai que reuneix emprenedors i inversors, on CaixaBank DayOne, la divisió especialitzada en empreses innovadores, disposarà d'un espai propi i d'una àmplia programació d'activitats i serveis. Però, a més, el banc també serà present en altres àmbits del MWC.

Aquest és el resum de l'activitat de CaixaBank en la pròxima gran cita de la innovació mundial:

CaixaBank DayOne: atenció continuada a start-ups i scale-ups en el 4YFN

CaixaBank, a través de DayOne, la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors, participa com silver partner del 4YFN i, com a tal, serà una de les entitats més actives a l'espai del MWC especialment dirigit a l'ecosistema emprenedor.

Concretament, CaixaBank DayOne oferirà, del 25 al 27 de febrer:

  • Un espai d'atenció obert a start-ups, scale-ups i inversors, on especialistes de CaixaBank oferiran assessorament personalitzat.
  • Un espai “Àgora” que reprodueix les característiques de l'auditori de disseny dels centres DayOne, i on es realitzaran conferències i trobades similars a les que habitualment se celebren en aquestes àrees.
  • Sales de treball exclusives per als clients de CaixaBank DayOne, que poden utilitzar-les per a les seves reunions particulars durant els dies del congrés prèvia reserva a través d'Internet o durant l'esdeveniment.

 

Comercia Global Payments: les claus dels nous models de negoci

Comercia Global Payments, la joint venture que comparteix CaixaBank amb la multinacional tecnològica Global Payments, especialitzada en serveis de pagament per a comerços, també participarà en el 4YFN, on explicarà les claus per monetitzar els nous models de negoci. Ho farà amb exemples reals de la mà d'empreses de nova creació, que explicaran la seva experiència amb les solucions de pagament que ofereix l'entitat.

Aquestes sessions tindran lloc el dimarts 26 de febrer a la sala “Àgora” de CaixaBank DayOne en el 4YFN a les 16.30h.

Presentació internacional dels caixers amb reconeixement facial de CaixaBank

CaixaBank presentarà al MWC 2019 el seu últim llançament en innovació: el reconeixement facial en caixers per realitzar reintegraments sense necessitat de PIN. Directius de l'entitat, juntament amb representants de Fujitsu i Facephi, partners tecnològics de CaixaBank en aquest projecte, impartiran una conferència explicant aquest cas d'èxit de col·laboració entre l'entitat i empreses tecnològiques.

Serà dilluns 25 de febrer, a les 13.30 hores, a l'stand de la Mobile World Capital al 4YFN.

Digital Future Society Summit: l’ètica de les dades

El diumenge previ a la inauguració del MWC, se celebrarà una sessió sobre l'ètica de les dades durant el Digital Future Society Summit, un fòrum on experts, empresaris i líders cívics exploraran com podríem construir un futur més equitatiu, sostenible i inclusiu a l'era digital.

En aquesta conferència, que se celebrarà el 24 de febrer a les 11.50h al Palau de Congressos, participarà Pere Nebot, Chief Information Officer de CaixaBank, qui exposarà les bones pràctiques de l'entitat en la gestió de dades personals.

Start4big: aliança de grans companyies per atreure el talent de les start-ups

Start4big és la primera iniciativa europea impulsada per 5 grans companyies (CaixaBank, Aigües de Barcelona, Naturgy, SEAT i Telefónica) que té l'objectiu d'elevar la innovació i enfortir el teixit emprenedor nacional i internacional. Es tracta d'un projecte digital, obert i multisectorial nascut per atreure start-ups, tant nacionals com internacionals, que desenvolupin solucions disruptives i resolguin diferents reptes plantejats amb l'objectiu de millorar l'experiència dels seus consumidors i, en general, facilitar el dia a dia de les persones.

El dilluns 25 de febrer a les 17.30h, a l'stand de la Mobile World Capital, i el dimarts 26 a les 10.00h, a la sala CaixaBank DayOne, els representants de cada empresa participant en aquesta iniciativa presentaran el projecte.

Payment Innovation Hub: el poder de la col·laboració per innovar

El Payment Innovation Hub és el primer centre d'innovació a Espanya especialitzat en comerç i mitjans de pagament impulsat per CaixaBank, Global Payments, Samsung, Visa i Arval. Representants de les empreses impulsores del hub explicaran les línies de recerca i els projectes de R+D+i en els quals s'està treballant.

Aquesta sessió tindrà lloc el dimecres 27 de febrer a l'Auditori Garden del 4YFN a les 11.30h.

Construint la innovació: visió dels nous agents inversors a l'ecosistema de les start-ups

A la sala CaixaBank DayOne també es duran a terme xerrades organitzades en col·laboració amb l'Associació Espanyola de Capital, Creixement i Inversió (ASCRI), l'Associació Espanyola de Business Angels (AEBAN), l’ICEX España Exportació i Inversions i l'Associació Espanyola de Directius (AED). El dimarts 26 de febrer a les 11.45h es debatrà sobre el rol de l'inversor local i internacional en la construcció de campions globals, on intervindran representants de Glovo i 21 Buttons, entre altres. A més, s'analitzaran les noves formes d'invertir en Early Stage.

 

NOTÍCIES RELACIONADES