Nota de premsa

Bàrbara Hallé obté el Premi CaixaBank Hotels&Tourism a la direcció territorial Catalunya

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Bàrbare Hallé i Josep Mª Gonzàlez

• Enguany els guardons celebren una edició especial que, sota el títol 'Empresàries amb estrelles', reconeix directives del sector hoteler per la seva trajectòria professional i el lideratge de projectes que contribueixen a millorar l'oferta turística.

• El director territorial Catalunya de CaixaBank, Josep Mª Gonzàlez, ha destacat l'aposta i el compromís de l'entitat amb el sector a través d'aquests premis que, en aquesta edició, representen un homenatge i reconeixement a dones empresàries que lideren iniciatives d'èxit.

CaixaBank ha atorgat un reconeixement a Bàrbara Hallé per la seva trajectòria empresarial a la direcció territorial Catalunya, en el marc de la sisena edició dels 'Premis CaixaBank Hotels & Tourism'. Sota el títol 'Empresàries amb estrelles', enguany els guardons celebren una edició especial que reconeix dones directives del sector hoteler i de l'allotjament turístic per la seva carrera professional i el lideratge de projectes que contribueixen a millorar l'oferta turística.

Bàrbara Hallé ha rebut aquest reconeixement de CaixaBank per la seva trajectòria professional com a dona propietària i directora al cap davant de l’hotel familiar, de tercera generació, Sant Roc a Calella de Palafrugell. A més, Hallé està implicada amb tot el sector hoteler com a presidenta de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre, fent una tasca de difusió i impuls de tota la zona de la Costa Brava a través de l’associació.

El director territorial Catalunya de CaixaBank, Josep Mª Gonzàlez, ha explicat que aquesta edició especial dels 'Premis Hotels & Tourism' de CaixaBank té com a objectiu "homenatjar i reconèixer el recorregut empresarial de les premiades i la seva aportació a un sector clau per a l'economia". A més, ha afegit que, amb aquesta iniciativa, "l'entitat reafirma el seu compromís amb el sector i, al seu torn, amb la diversitat i el reforç del rol de les dones en les empreses".

Per la seva banda, Bàrbara Hallé ha agraït enormement el reconeixement tant a nivell personal com a nivell del sector turístic. Hallé ha destacat que “rebre aquest reconeixement és una oportunitat per recordar la rellevància de la sona al capdavant de les empreses i les associacions que representen un important teixit empresarial”.

El pròxim 24 de gener, CaixaBank Hotels & Tourism reunirà totes les premiades d'aquesta edició en un acte a l'estand que l'entitat financera tindrà  a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que se celebrarà a Madrid.

Suport al sector turístic i hoteler

CaixaBank Hotels & Tourism, que compta actualment amb una cartera de crèdits total al sector de l'allotjament turístic de 8.300 milions d'euros i prop de 12.000 clients, està posicionada com un referent per a aquest segment d'empreses. Gràcies a la seva especialització en el sector turístic, CaixaBank té capacitat per detectar i adaptar-se amb agilitat a les seves necessitats, i donar suport a aquest tipus d'empreses amb el servei personalitzat que requereixen a través d'un equip de més de 30 professionals especialitzats en el mercat hoteler i els més de 2.200 gestors de l'entitat experts en l'assessorament empresarial.

A través de CaixaBank Hotels & Tourism, l'entitat posa a disposició del mercat hoteler una oferta de productes i serveis diferencials per ajudar a optimitzar la rendibilitat del seu negoci i a simplificar la seva activitat diària, tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings. A més, CaixaBank Hotels & Tourism té una sensibilitat especial amb els projectes sostenibles, com per exemple aquells que incorporen millores en eficiència energètica, accessibilitat, gestió de l'aigua i residus, o que promoguin la incorporació laboral de persones en risc d'exclusió.

 

NOTÍCIES RELACIONADES