Nota de premsa

CaixaBank llança el concepte ‘MyDreams’ per impulsar el finançament al consum mitjançant crèdit preconcedit per a 6 milions de clients

L’entitat impulsa la seva primera acció per a tota la xarxa comercial després de la fusió

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Imatge MyCard

• ‘MyDreams’ inclou un paquet de productes especialment pensats per als segments de compres, tecnologia, vehicles i reformes de la llar.

• Com a producte més innovador, destaca el llançament de ‘MyCard’, un nou tipus de targeta totalment personalitzable que combina els serveis d'una targeta de crèdit amb l'experiència d'usuari d'una targeta de dèbit.


CaixaBank ha posat en marxa la seva primera iniciativa comercial per a tota la xarxa d'oficines una vegada culminada la fusió. Es tracta de la campanya ‘MyDreams’, amb què vol contribuir a reactivar el consum i oferir als clients solucions de finançament innovadores que els ajudin a dur a terme els seus projectes de l'estiu vinent.

És la més gran acció de finançament al consum que l'entitat financera ha dut a terme en la seva història, amb crèdit preconcedit per a 6 milions de clients que, en funció del perfil de risc de client i de la seva capacitat de pagament, pot arribar fins als 60.000 euros.

Aquest finançament, vigent fins al 31 d'agost, es materialitzarà a través d'un ventall de productes pensats per als tipus de finançament en què es preveu més demanda amb l'arribada de l'estiu: compres estacionals, vehicles, projectes de reforma de la llar i tecnologia.

‘MyDreams’ introdueix en el mercat un nou concepte de finançament al consum, amb solucions innovadores, diferents dels estàndards tradicionals, i dirigides a oferir respostes a les noves tendències de consum i la millor experiència d'usuari als clients des del moment mateix de la sol·licitud del finançament. Dins del ventall de productes, destaca ‘MyCard’, una targeta totalment personalitzable que combina els serveis de les targetes de crèdit amb l'experiència d'usuari de les de dèbit.

El finançament al consum, palanca comercial del 2021

‘MyDreams’ permetrà a CaixaBank reforçar el seu lideratge en el segment de finançament al consum a Espanya, en què actualment té una quota de mercat del 23%. L'entitat gestiona aquest negoci a través de la seva filial CaixaBank Payments & Consumer.

Aquesta acció suposa una oportunitat per al banc, tant en termes de negoci com d'increment de la vinculació comercial. L'entitat es va esforçar el 2020 a ser a prop dels clients per superar la crisi generada per la pandèmia, i el 2021 pretén ajudar-los a materialitzar les seves il·lusions. D'aquesta manera, ‘MyDreams’ es convertirà en una de les palanques centrals dels resultats del grup el 2021, un any en què el consum creixerà a Espanya un 10%, segons les estimacions de CaixaBank Research.

A més, l'entitat considera que ‘MyDreams’ respon als principals interessos dels consumidors, ja que hi ha una demanda elevada de projectes de reforma i de canvi d'electrodomèstics; s'ha produït un increment de la mobilitat individual tant en dos com en quatre rodes, i aquest estiu es preveu un auge de l'adquisició de productes tecnològics per la celebració dels Jocs Olímpics.

Aquesta iniciativa s'ha llançat també tenint en compte les tendències de consum actuals, com és l'augment del pagament amb targeta, en detriment de l'efectiu, i l’ús més elevat per part dels consumidors de les fórmules de pagament per ús o pagament per subscripció, com pot ser el rènting.

‘MyCard’, una targeta configurable per l'usuari que combina crèdit i dèbit

Com a producte més innovador del paquet que arriba amb ‘MyDreams’, destaca ‘MyCard’, un nou tipus de targeta totalment configurable pel client d'acord amb les seves preferències i necessitats. El producte combina els serveis de fraccionament de pagament i finançament de compres característics de les targetes de crèdit amb l'experiència d'usuari de la targeta de dèbit. D'aquesta manera, el client pot fraccionar o ajornar el pagament de les seves compres i, al mateix temps, controlar les seves despeses amb liquidació en compte cada dos dies (o sovint setmanal o mensual, si així ho prefereix).

‘MyCard’ ofereix múltiples opcions de finançament de les seves compres, amb possibilitat d'ajornar el pagament totalment a elecció del client, en un període d’entre 2 i 24 mesos.  A més, és la primera targeta de l'entitat que inclou la possibilitat d'agrupar el pagament de les compres fraccionades. En qualsevol moment, es pot accedir i activar l'opció de crèdit desitjat gràcies a l'aplicació mòbil de gestió de pagaments de CaixaBank, CaixaBank Pay.   

Atès que es tracta d'una targeta totalment personalitzable, el client també pot triar en quin format prefereix ‘MyCard’, atès que existeix tant en format físic - fabricada amb plàstic reciclat- com en format digital per pagar amb el mòbil. Per fer-ho, és suficient tenir les aplicacions CaixaBankNow o CaixaBank Pay, disponibles tant per a Android com iOs, o afegir la targeta en les plataformes de pagament compatibles amb les targetes de CaixaBank: Apple Pay, Samsung Pay, FitBit Pay i Garmin Pay.

‘MyCard’ està disponible per a tots els clients de CaixaBank que vulguin sol·licitar-la i també per a nous clients. Els que disposin del programa ‘Dia a dia’ podran tenir-la com a targeta habitual sense costos addicionals.

Noves fórmules de finançament per a les noves tendències de consum

D'altra banda, ‘MyDreams’ inclou noves fórmules de finançament que responen a les tendències actuals del consumidor, amb possibilitat de disposar de l'últim en tecnologia i grans electrodomèstics per a la llar al 0% TAE i mitjançant pagament d'una tarifa mensual adaptada al client que inclou els costos d'enviament dels productes a domicili, instal·lació, muntatge i posada en marxa.

Donada la importància que està adquirint la demanda del rènting com a fórmula de finançament de vehicles i l'interès per la mobilitat sostenible, ‘MyDreams’ potència també aquest capítol amb noves solucions, com el pagament per ús o la contractació d'una tarifa plana mensual amb el cost de manteniment ja inclòs. Aquests nous conceptes permeten accedir a un catàleg de 120 models de vehicles, així com a novetats de motos i patinets elèctrics.

D'altra banda, en resposta a la creixent demanda de facilitar la contractació en línia, els clients poden accedir a la plataforma Renting&GO per consultar l'oferta de rènting, i al selectplace Wivai, on figura una oferta de productes amb condicions de finançament especials que s'actualitzarà sovint amb novetats. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES