Nota de premsa

CaixaBank Banca Privada aposta per l'assessorament independent amb un nou centre exclusiu a Barcelona

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
El nou edifici està ubicat al barri de Pedralbes de Barcelona

• En aquest edifici singular es gestionarà un patrimoni global de més de 10.300 milions d'euros.

• Comptarà amb uns 80 professionals especialitzats a oferir serveis d'assessorament independent a clients d'alt patrimonis.

CaixaBank innova en les seves fórmules d'assessorament independent en banca privada amb l'obertura d'un nou centre especialitzat a Barcelona. Està situat al barri de Pedralbes, al carrer Pedro i Pons 6-8, té una superfície de 3.150 m2 i consta de quatre plantes i una terrassa. Comptarà amb uns 80 professionals que oferiran serveis d'assessorament independent i gestionaran un patrimoni global de més de 10.300 milions d'euros.

L'objectiu és consolidar-se com el centre de referència per a l'assessorament patrimonial independent de la Ciutat Condal. L'espai està dedicat gairebé en la seva totalitat a la interacció amb clients d'alt patrimonis i compta amb les últimes novetats tecnològiques, un àgora amb capacitat per a 80 persones per fer esdeveniments i presentacions, i un espai de coworking per a ús dels seus clients.

Amb aquest nou format, CaixaBank fa un avenç estratègic dins el seu concepte de Wealth Management, amb una aposta pels models de pagament explícit i assessorament independent, i obre la porta a estudiar més obertures en altres ciutats.

CaixaBank va ser el primer banc a Espanya a oferir un servei d'assessorament independent als seus clients de banca privada, el gener de 2018. Compta per a això amb dos segments: CaixaBank Wealth, que gestiona clients amb un patrimoni mitjà de 9,6 milions d'euros a través d'un equip de 89 gestors i que assoleix el març de 2024 els 22.844 milions d'euros. El segon model és Independent Advisory, servei llançat el 2022 i que gestiona 16.475 milions d'euros a 31 de març, amb 161 gestors.

A més de les activitats d'assessorament esmentades, en aquests segments es proporcionen altres serveis en l'àmbit no financer com l'assessorament en filantropia o art.

També tindrà presència a l'edifici de Pedro i Pons, CaixaBank Wealth Management Luxembourg, filial del grup que dona servei a clients que volen diversificar el seu patrimoni en diferents jurisdiccions. Va ser el primer banc registrat a Luxemburg que presta únicament el servei d'assessorament independent i va començar a operar el 2020.

Un altre servei exclusiu que s'incorpora a aquest edifici és la taula d'assessorament de banca privada, composta per 22 professionals que assessoren clients de Catalunya i les Balears, de manera remota i proactiva en valors de renda fixa i renda variable d'acord amb les perspectives de l'equip d'estratègia d'inversió de l'entitat.

Amb aquesta decisió, CaixaBank espera oferir la millor experiència al client d'aquests segments i seguir posant-se com a líder i referent en l'assessorament independent.

 

CaixaBank Banca Privada, un model reconegut internacionalment

Recentment, CaixaBank ha estat escollida per sisena vegada i segon any consecutiu com la «Millor Entitat de Banca Privada a Espanya» 2024 (Best Domestic Private Bank in Spain) en una nova edició dels Global Private Banking Awards de la revista britànica Euromoney, que reconeixen l'excel·lència i millors pràctiques de banca privada en l'àmbit internacional. A més del premi nacional, CaixaBank Banca Privada va recollir tres premis: «Millor Entitat de Banca Privada per a UHNW d'Espanya 2024» (grans patrimonis), «Millor entitat de Banca Privada en Gestió Discrecional de Carteres a Espanya 2024» i «Millor Entidad de Banca Privada para servicios de family office en España 2024».

La proposta de valor de CaixaBank Banca Privada ofereix diferents models de servei per adaptar-se a les necessitats i preferències de cada client, des de qui demanda un servei d'assessorament global, fins a qui opera a iniciativa pròpia en la gestió del seu patrimoni a través d'una plataforma amb capacitats globals d'inversió en valors, fons, assegurances d'estalvi i altres productes de gestió.

El model de banca privada de CaixaBank està format per un equip de 1.131 gestors especialitzats acreditats, amb una experiència mitjana de 15 anys, i amb 75 centres exclusius de banca privada i 11 centres exclusius Wealth, que li permeten assegurar que els clients sempre reben un tracte pròxim. Al tancament de març, la divisió superava els 141.500 milions d'euros en recursos i valors gestionats.