Nota de premsa

La Cambra de Comerç de Cantàbria i CaixaBank subscriuen un conveni de col·laboració per incentivar l'activitat emprenedora

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Celia Torío - Directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Santander, Modest Piñeiro - Presidente de la Cambra de Comerç de Cantàbria

El conveni subscrit entre ambdues entitats contribuirà a la posada en marxa de nous negocis, amb l'objectiu de potenciar la creació d'ocupació.

Els nous clients emprenedors podran gaudir de diferents avantatges entre els quals s'inclou la bonificació al Club Cambra.

El President de la Cambra de Comerç de Cantàbria, Modesto Piñeiro, i la Directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Santander, Celia Torío, han signat un nou acord de col·laboració amb el qual es pretén incentivar l'activitat emprenedora a Cantàbria. A través d'aquest nou acord, els nous projectes que s'associïn a la Cambra de Comerç de Cantàbria podran gaudir de nombrosos avantatges en productes i serveis de CaixaBank. A més, es bonificarà la quota d'associat al Club Cambra en el seu segon any als nous clients emprenedors.

Un conveni que també s'engloba dins d'altres acords existents entre la Cambra de Comerç de Cantàbria i CaixaBank i que no fan més que posar de manifest la bona dinàmica entre ambdues entitats. Amb motiu de la signatura d'aquest acord, Celia Torío, Directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Santander, assenyala que “aquest tipus d'acords ens permet fomentar accions emprenedores i contribueixen a enfortir el teixit empresarial càntabre”. A més, explica Torío, la finalitat d'aquesta col·laboració amb la Cambra de Comerç de Cantàbria és la de “potenciar i consolidar la creació d'ocupació a Cantàbria”. Per la seva part, el President de la Cambra de Comerç de Cantàbria, Modesto Piñeiro, afirma que “són ja molts els anys que uneixen CaixaBank i la Cambra de Cantàbria en una col·laboració mútua en la cerca de suport als emprenedors. També ha destacat que, “junts hem realitzat grans programes, i aquest conveni és un més que certifica la voluntat i el ferm compromís que ambdues institucions tenen en pro del desenvolupament econòmic de la regió”.

Sobre CaixaBank

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars del 29,3%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.103 oficines, la major xarxa comercial de la península.

CaixaBank ha estat triat com a millor banc d'Espanya per algunes de les publicacions internacionals especialitzades més prestigioses. De fet, l'entitat ha estat triada Millor Banc a Espanya 2019 per cinquè any consecutiu i Millor Banc d'Europa Occidental 2019 per primera vegada per la revista estatunidenca Global Finance. A més, ha estat premiada com a Banc de l'Any 2018 a Espanya (Bank of The Year in Spain 2018) per la revista britànica The Banker, del grup Financial Times. Així mateix, Euromoney ha triat el 2018 a l'entitat, per primera vegada, com a Millor Banc Digital d'Europa Occidental.

Sobre la Cambra de Comerç de Cantàbria

La Cambra de Comerç de Cantàbria és un referent a la regió en matèria de suport a l'emprenedoria. Per les seves instal·lacions passen anualment prop de 1.200 emprenedors per ser assessorats pels serveis de l'àrea de Suport a l'Emprenedoria i Creació d'Empreses. Aquest departament rep una mitjana de 5 emprenedors al dia, dels quals acaben constituint la seva empresa una mitjana anual de 350. Els serveis que aquesta àrea ofereix no només es limiten a l'assessorament o a la validació dels plans d'empresa; la Cambra duu a terme també un acompanyament complet a l'emprenedor des de la fase inicial, l'assessora en la cerca i tramitació d'ajudes i subvencions i li assisteix tècnicament en el desenvolupament del pla d'empresa i el suport institucional una vegada l'empresa ha estat constituïda.

A més, la Cambra de Comerç de Cantàbria ha posat en marxa el denominat Club Cambra Cantàbria (www.clubcamaracantabria.com), des del qual proporciona un suport especialitzat a empresaris i emprenedors.

 

NOTÍCIES RELACIONADES