Nota de premsa

Cent jugadors disputen el Torneig CaixaBank Banca Privada Golf Cup 17 al Club La Zapateira

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Un jugador en plena acció a La Zapateira.

La totalitat dels participants són clients de l'entitat a Galícia.

L'esdeveniment va comptar amb l'assistència del director de CaixaBank Banca Privada, Julio Armada, entre altres directius de l'entitat financera.

La Direcció territorial de CaixaBank a Galícia ha celebrat aquest dimecres el Torneig CaixaBank Banca Privada Golf Cup 17 al Club de Golf La Zapateira.

El torneig que es va disputar en modalitat Individual Stableford, amb dues categories de handicap inferior i superior i amb sortida a tir, va comptar amb la participació de cent jugadors; tots ells clients de l'entitat a Galícia.

La jornada va culminar amb un esmorzar al restaurant del club de golf, on es va realitzar el lliurament dels trofeus als guanyadors d'aquesta edició. L'esdeveniment va comptar amb l'assistència del director de CaixaBank Banca Privada, Julio Armada; així com altres directius de l'entitat financera que van acompanyar durant la jornada als clients participants en el torneig.

Sobre CaixaBank Banca Privada

CaixaBank Banca Privada, el servei especialitzat de CaixaBank per a alts patrimonis, compta actualment amb 57.281 clients. A tancament de desembre de 2016, gestionava un total de 59.525 milions d'euros.

L'entitat ha estat reconeguda durant els tres últims anys com a Millor Banca Privada a Espanya, segons la revista Euromoney. Les claus del lideratge de CaixaBank Banca Privada són el procés d'assessorament i el gestor, un professional altament qualificat amb àmplia experiència que treballa al costat de la xarxa comercial de l'entitat. Actualment, l'equip està format per més de 500 gestors i directors de centre. Així mateix, l'entitat disposa de 44 centres especialitzats de banca privada a tota Espanya, 2 d'ells a Galícia, un dels quals se situa a la Corunya i compta amb un equip format per 7 professionals.

 

NOTÍCIES RELACIONADES