Nota de premsa

CaixaBank repeteix presència a Expoliva com a entitat financera líder en els sectors agrari i agroalimentari

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

AgroBank, la línia de negoci especialitzada en el sector, supera els 340.000 clients a tota Espanya.

El bon comportament del negoci ha motivat l'obertura de més de 300 noves oficines AgroBank, 32 d'elles a Andalusia.

Amb poc més de dos anys transcorreguts des del llançament de la seva línia de negoci AgroBank, CaixaBank s'ha presentat per segona vegada a Expoliva liderant el sector amb un volum de negoci que ha registrat un increment de l'11,4%, fins als 15.691 milions d'euros.

El volum de passiu ha crescut un 16%, fins a aconseguir els 9.450 milions d'euros, mentre que el volum d'actiu ha augmentat, malgrat la conjuntura de mercat, un 5,1%, i se situa per sobre dels 6.230 milions d'euros. Respecte al nombre de clients, AgroBank ha sumat gairebé 10.000 noves incorporacions en els dos anys que porta en funcionament i supera els 340.000 clients.

De fet, CaixaBank s'ha convertit en l'entitat financera de referència per al sector agrari. El nombre de negocis agraris clients de l'entitat ha superat els 100.000 (+5%) i gairebé un de cada quatre autònoms del sector és client d’AgroBank- 24,8% de quota-. A Andalusia, aquesta xifra ascendeix al 41%.

El director territorial de CaixaBank, Juan Ignacio Zafra, ha apuntat que l'èxit d’AgroBank es deu a “l'aposta ambiciosa per una marca pròpia, per l'especialització en el negoci i la formació de la xarxa comercial. A més, hem dotat a AgroBank d'un vessant social que es materialitza en ajudes i en iniciatives de recerca i formació”, ha destacat.

Més de 30 noves oficines AgroBank

El bon comportament del negoci ha impulsat l'aprovació d'un pla de noves obertures d'oficines AgroBank, que contempla sumar 300 noves oficines especialitzades. D'aquesta forma, AgroBank s'acosta a les 1.000 oficines i als 3.000 gestors formats en el negoci agrari.

Aquestes oficines estan situades en els nuclis de població on la seva activitat es sustenta en bona mesura sobre el primer sector. A Andalusia, s'obriran 32 noves oficines, fins a aconseguir les 303 en tota la comunitat.

Les oficines AgroBank ofereixen als clients un alt coneixement del sector i, sobretot, dels subsectores productius de cada territori. Per tant, agricultors, ramaders i cooperativistes reben un servei financer realment útil. A més, els assessors d’AgroBank posen la tecnologia al servei dels seus clients, i compten equips portàtils amb els quals realitzar la seva labor d'assessoria financera i contractació de productes des de les pròpies explotacions agràries.

 

NOTÍCIES RELACIONADES