Nota de premsa

CaixaBank potencia el suport al sector olivarer i promou la seva internacionalització a Expoliva 2019

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Carmen Crespo, Consellera d´Agricultura, Ganaderia, Pesca i Desenvolupament Sostenible de la Junta d’ Andalusia; Francisco Javier Márquez, alcalde de Jaén; Juan Ignacio Zafra, director territorial de CaixaBank a Andalusia Oriental i Murcia; Juanma Moreno, president de la Junta d´Andalusia; Luis Planas, Ministre en funcions d´Agricultura, Pesca i Alimentació; Francisco Reyes Martínez, president de la Diputació Provincial de Jaén.

• Del 15 al 18 de maig, CaixaBank estarà present a la Fira Internacional de l'Oli d'Oliva i Indústries Afins 2019, que tindrà lloc a Jaén.

• La participació en la fira s'articula a través d’AgroBank, la línia de negoci de l'entitat dirigida al sector agrari.

• L'entitat financera impulsarà la internacionalització de la mà d'especialistes de Comerç Exterior i Tresoreria de CaixaBank, que oferiran suport personalitzat a les empreses assistents a l'esdeveniment.

 

CaixaBank continua potenciant la seva aposta pel sector olivarer i estarà present en una nova edició d'Expoliva, la Fira Internacional de l'Oli d'Oliva i les Indústries Afins, aportant solucions al sector amb un estand propi en el qual es donaran cita, del 15 al 18 de maig, els principals agents internacionals del sector de l'oli d'oliva.

Amb una producció nacional d’1,8 milions de tones, més de la meitat de l'oferta mundial, l'edició d'Expoliva 2019 serà determinant per conèixer les propostes dels diferents agents en matèria econòmica, social i mediambiental per convertir Espanya en el referent internacional de l'oli d'oliva. En aquest sentit i amb l'objectiu de continuar impulsant el sector, CaixaBank oferirà durant la fira assessorament a través d'especialistes de la seva línia de negoci dirigida al sector agrari, AgroBank.

La internacionalització, clau per les empreses del sector olivarer, serà un dels focus que l'entitat promourà durant la fira, amb presència d'especialistes de l'àrea de Comerç Exterior i Tresoreria de CaixaBank, que oferiran als visitants solucions financeres que facilitin les seves exportacions i importacions. L'entitat dona suport a 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb gestors especialitzats de Comerç Exterior i Tresoreria que treballen en els centres d'empresa de l'entitat, ofereixen el millor assessorament per les operacions de les empreses a l'estranger.

Expoliva, la Fira Internacional de l'Oli d'Oliva i les Indústries Afins, que se celebra cada dos anys, tindrà lloc del 15 al 18 de maig a Jaén. La seva edició de 2017 va fregar els 54.000 visitants, va comptar amb 340 expositors i 933 empreses procedents de 62 països, la gran majoria productors d'oli d'oliva. En aquesta nova edició, els organitzadors preveuen la presència de 70 països, 380 expositors i un 19 per cent més d'empreses internacionals.

Espai CaixaBank a Expoliva 2019.

AgroBank, líder del sector

AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank dirigida al sector agrari, ha consolidat el seu lideratge en aquest segment i té com a clients un de cada quatre agricultors espanyols. La proposta de valor d'AgroBank combina el desenvolupament dels millors productes i serveis adaptats a les peculiaritats de tots els membres de la cadena agroalimentària, juntament amb un assessorament pròxim i integral, no només amb el suport financer sinó també des de la planificació conjunta, l'ajuda a la formació i l'especialització per oferir un servei realment útil.

El banc que trien les empreses

CaixaBank s'ha consolidat com l'entitat que trien les empreses. Segons l'estudi de penetració de mercat de FRS Inmark, el 48% de les companyies espanyoles que facturen entre 1 i 100 milions d'euros són clients de CaixaBank. CaixaBank compta amb una xarxa especialitzada repartida per totes les comunitats autònomes espanyoles amb professionals altament especialitzats, en constant formació i sòlida reputació en l'assessorament d'empreses.

CaixaBank, referent en banca socialment responsable

CaixaBank fomenta el finançament responsable i sostenible com una de les seves línies d'acció prioritàries en matèria de banca socialment responsable. En aquest sentit, l'entitat ha llançat, a través del programa BEI Acció Climàtica, una nova línia de crèdit de fins a 30 milions d'euros per impulsar projectes que ajudin a combatre el canvi climàtic. CaixaBank, en aquest context, destaca per la seva actuació responsable i així li ho reconeixen els principals organismes internacionals. L'índex de sostenibilitat mundial Dow Jones Sustainability Index la situa entre els 16 millors bancs mundials i entre els quatre millors europeus en termes de responsabilitat corporativa. L'organització internacional CDP, per la seva banda, la inclou com a empresa líder contra el canvi climàtic. Aquesta línia de treball de CaixaBank s'emmarca en el Pla Estratègic 2019-2021, que prioritza la responsabilitat i sostenibilitat entre els seus eixos d'actuació.

 

NOTÍCIES RELACIONADES