Nota de premsa

CaixaBank incrementa un 35% el finançament a clients particulars de Canàries durant el primer quadrimestre del 2017

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

L'entitat financera ha concedit nous crèdits per valor de 182 milions d'euros per facilitar la compra d'habitatge i l'adquisició de productes de consum a clients particulars de Canàries.

Els crèdits al consum creixen un 33%, mentre que la contractació de préstecs hipotecaris s'incrementa en un 25%.

CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament a particulars de Canàries per valor de 182 milions d'euros durant el primer quadrimestre del 2017. Els 182 milions d'inversió creditícia representen un increment del 35% respecte al mateix període de l'any anterior.

L'increment més destacat en el finançament del client particular s'ha produït en els préstecs al consum. De gener a abril d'aquest 2017 s'han formalitzat noves operacions per valor de 121 milions d'euros a Canàries, xifra un 33% superior a les operacions tancades en el mateix període del 2016.

Destaca també l'evolució del crèdit total de préstecs hipotecaris, que de gener a abril del 2017 han crescut 70 milions d'euros a Canàries, la qual cosa representa un augment del 25% respecte al primer quadrimestre del 2016.

El director territorial de CaixaBank a Canàries, Manuel Afonso, ha destacat que “les xifres confirmen la recuperació de l'economia”. Afonso es mostra esperançat que “es mantingui aquesta inèrcia positiva en la recuperació del crèdit que permeti seguir impulsant el creixement del consum i la inversió a Canàries”.

Una àmplia xarxa de punts d'atenció a Canàries

CaixaBank, entitat líder a l'Estat amb una quota de penetració de particulars del 29,5%, disposa a la Comunitat Canària de més de 780.000 clients particulars, als quals dóna servei des d'una xarxa de 251 oficines, a més dels canals online i de banca mòbil. El servei de CaixaBank a Canàries es completa amb dos centres de Banca privada i tres centres d'empreses.

A més, CaixaBank disposa a la Comunitat Canària de tres oficines Store: Store Central Santa Cruz, Store Franchy Roca i Store Puerto de la Cruz. Les oficines Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i acostar-se al món de comerç retail, millorant l'experiència de compra del client dins de l'oficina.

 

NOTÍCIES RELACIONADES