Nota de premsa

CaixaBank i Pimec refermen la seva col·laboració per seguir impulsant la competitivitat tecnològica de les empreses catalanes

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
El secretari general de Pimec, Antoni Cañete, i la directora territorial de CaixaBank a Barcelona, Maria Alsina

A través d’aquest acord, CaixaBank donarà suport a la transformació digital de les petites i mitjanes empreses associades a l’entitat empresarial catalana.

Pimec i CaixaBank potencien la seva relació en benefici de les petites i mitjanes empreses de Catalunya. La directora territorial de CaixaBank a Barcelona, Maria Alsina, i el secretari general de Pimec, Antoni Cañete, han renovat l’acord de col·laboració mitjançant el qual l’entitat financera posa a disposició dels associats de Pimec els seus productes i serveis digitals, que han situat a CaixaBank entre els bancs més ben valorats del món a nivell d’innovació,  per ajudar les pimes en la seva estratègia de transformació digital.

En el marc de l’acord, CaixaBank també ha posat en marxa un pla de suport al petit comerç que inclou finançament específic, la bonificació de comissions per TPV i la nova solució tecnològica d’e-commerce Social Commerce, que permet a qualsevol comerç vendre per Internet tot i que aquest no disposi de botiga virtual o web pròpia. Es tracta d’una eina que ha estat seleccionada pel Banc Mundial com a exemple de projecte d’ajut a les empreses durant la crisis de la COVID-19. CaixaBank posa també a disposició de les petites i mitjanes empreses catalanes el PayGold, que permet rebre pagaments en línia, per correu electrònic o per SMS, sense necessitat que l’empresa tingui una web pròpia. L’acord renovat entre CaixaBank i Pimec es marca com a objectiu ajudar a la digitalització i l’obertura de nous canals on line als associats de l’entitat empresarial.

La directora territorial de CaixaBank a Barcelona, Maria Alsina, ha destacat que “l'entitat vol seguir sent una peça clau perquè la recuperació de l'economia catalana sigui el més ràpid possible, facilitant la concessió de crèdit i donant suport a les necessitats de les petites i mitjanes empreses”.

El secretari general de Pimec, Antoni Cañete, ha destacat que “l’impuls de la competitivitat de les empreses és un element clau a l’hora de reactivar la seva activitat” i considera “fonamental” una transformació digital dels negocis a l’hora de fer front als requeriments del mercat econòmic i laboral, així com de la situació actual per la pandèmia. Així mateix, ha recordat que la patronal continua representant i defensant els interessos de les pimes, tot adaptant els seus serveis als requeriments del teixit productiu davant la crisi de la Covid-19, proposant mesures concretes per a la recuperació de l’activitat, amb formació, butlletins informatius, trobades digitals temàtiques, suport a emprenedors, autònoms i empresaris i la gestió i tramitació d’ajuts, entre d’altres accions.

Impuls a les petites i mitjanes empreses

Des que va començar la crisi de la COVID-19, CaixaBank ha activat un ampli paquet de mesures amb l'objectiu d'atenuar els efectes econòmics del coronavirus i donar suport a les necessitats de les empreses. L’entitat financera disposa d’un servei especialitzat en les petites i mitjanes empreses que s’ofereix des de les oficines Business. La seva proposta de valor combina el desenvolupament dels millors productes i serveis adaptats a les peculiaritats de les petites empreses i emprenedors, juntament amb un assessorament proper i integral, no només amb el suport financer sinó també des de l'acompanyament en la gestió del seu dia a dia, per oferir així un servei realment útil.

Des de l'entitat financera s'orienta a les empreses que volen apostar per la internacionalització amb assessorament especialitzat, gestió a distància, àmplia cobertura i solucions financeres adaptades i de qualitat per a les seves operacions a l'exterior. Actualment, s’ofereix aquest servei personalitzat des dels més de 50 oficines Business en tota la xarxa retail, 21 de les quals es troben a la província de Barcelona.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES