Nota de premsa

CaixaBank i la Federació Empresarial Balear de Transports signen un conveni de col•laboració per potenciar la competitivitat del sector

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
María Cruz Fernandez, nova directora territorial de CaixaBank a Balears i Rafael Roig, president de la FEBT

• L'entitat financera ha elaborat una oferta de productes i serveis ajustada a les necessitats que presenta aquest col•lectiu professional.

• La Federació Balear de transports és l'entitat més representativa del sector del transport terrestre a Balears i compta amb 2000 empreses, 5000 treballadors i 10.000 vehicles.

CaixaBank i la Federació Empresarial Balear de les Illes Balears han signat un conveni de col·laboració que posa a l'abast de tots els col·legiats una àmplia oferta de productes financers de l'entitat en condicions avantatjoses. L'acord ha estat subscrit per Rafael Roig, president de la FEBT i María Cruz Fernandez, nova directora territorial de CaixaBank a Balears, els qui van expressar la seva satisfacció per la signatura del conveni que comportarà beneficis per a ambdues institucions.

María Cruz Fernandez ha posat en valor l'aposta que realitza CaixaBank per aquest col·lectiu i ha destacat que “és una satisfacció oferir aquesta oferta a tots els associats de la FEBT amb els quals ens sentim altament compromesos”. Per la seva banda, el president Rafael Roig, ha assenyalat que a través d'aquest conveni els socis de la FEBT es veuran beneficiats, ja que les condicions estipulades en el mateix són clarament avantatjoses per al col·lectiu empresarial que representa.

CaixaBank ha elaborat una oferta de productes i serveis financers ajustada a les necessitats que presenta el col·lectiu professional dels transportistes a Balears. A més d'oferir serveis financers personalitzats i adaptats a les necessitats de cada associat, CaixaBank també posa a la disposició dels associats un servei exclusiu d'atenció i un programa financer a mesura, amb condicions especials, per tractar de forma personalitzada la demanda d'estudi d'operacions, agilitant així els tràmits. Tot això, mitjançant el seu equip de professionals especialitzats, distribuïts a través d'una xarxa de 190 oficines i als 3 centres d'empreses de Balears.

CaixaBank, el banc que trien les empreses

CaixaBank s'ha consolidat el 2017 com l'entitat que trien les empreses. Segons l'estudi de penetració de mercat de FRS Inmark, el 48% de les companyies espanyoles que facturen entre 1 i 100 milions d'euros són clients de CaixaBank.

CaixaBank compta amb una xarxa especialitzada formada per 120 centres repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.245 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament d'empreses. Així mateix, CaixaBank és una de les entitats líders a oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients.

CaixaBank recolza als seus clients empresa a 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb els gestors especialitzats que treballen a les oficines d'Espanya, ofereixen el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger. L'entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES