Nota de premsa

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus acompanyen les empreses en la seva sortida als mercats exteriors

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus renoven conveni

• El president de la Cambra de Comerç de Reus i el director territorial de CaixaBank a Catalunya renoven l’acord per treballar plegats en la internacionalització de les empreses de l’àmbit territorial de la cambra.

• L’acord inclou el patrocini dels Premis Cambra.

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus han renovat el seu acord de col·laboració per a millorar la competitivitat de les empreses a través de l’assessorament i la formació dels emprenedors en l’àmbit de la internacionalització.   

El conveni, signat pel president de la Cambra de Reus, Jordi Just, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departament de comerç internacional en àrees com les vendes internacionals o les estratègies de cobrament, pagament i finançament internacional.

CaixaBank posa a la disposició de la cambra les seves oficines operatives i de representació per tal que atenguin els empresaris de l’àmbit territorial de la cambra reusenca participants a les missions comercials que programi l’entitat cameral.

L’acord signat entre CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus inclou també el patrocini dels Premis Cambra.

Durant la signatura, el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, ha agraït el suport de CaixaBank que permet incidir directament en una de les principals línies estratègiques de la corporació com és la internacionalització. El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha reiterat el suport de l’entitat financera a la cambra reusenca i a les empreses del territori.

Un centre especialitzat a la ciutat de Reus

CaixaBank posa a disposició de les empreses del Baix Camp un centre especialitzat per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. Al centre, ubicat a la plaça Prim de Reus, treballen per la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada. CaixaBank disposa de dos centres d’empreses més a la demarcació: un a Tarragona i un a Tortosa,

CaixaBank dona suport a 127 països

CaixaBank és una de les entitats líders a oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. CaixaBank dona suport a 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb els 120 professionals de Comerç Exterior i Tresoreria situats en els centres d'empresa de l'entitat a Espanya, ofereixen el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger.

L'entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos. A més, CaixaBank ofereix serveis pioners com l'atenció online especialitzada i les sessions in-company organitzades a les mateixes oficines del client i completades amb videoconferències, sent la primera entitat financera a obtenir la certificació de qualitat AENOR per a aquest servei.

El banc que trien les empreses

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 125 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.

 

NOTÍCIES RELACIONADES