Nota de premsa

CaixaBank i Cambra València renoven el seu conveni de col·laboració per facilitar el finançament de les empreses valencianes

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
El president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata, i el director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Xicu Costa.

• Amb l'objectiu de facilitar el finançament, impulsar la creació de nous projectes, donar suport a la internacionalització i fomentar la formació a les empreses valencianes.

• Durant cinc anys, a través d'aquest conveni de col·laboració, s'han formalitzat 5.872 operacions de finançament a empreses sòcies del Club Cambra per valor de més de 2.021 milions d'euros.

• A més, CaixaBank ha participat en 173 activitats empresarials sobre internacionalització, formació i ocupació amb més de 9.942 participants.

 

El president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata, i el director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Xicu Costa, han renovat avui l'acord de col·laboració que van iniciar el desembre de 2013. Gràcies a aquest conveni, CaixaBank ofereix als socis del Club Cambra una línia de finançament exclusiu de 2.000 milions d'euros, així com l'organització d'accions conjuntes dirigides a totes les empreses valencianes.

La iniciativa té com a objectiu promoure l'activitat econòmica i empresarial i fomentar la internacionalització, la competitivitat i la formació mitjançant productes i serveis de suport a les empreses, autònoms i emprenedors.

Fins al moment s'han signat, a través d'aquest acord de col·laboració, 5.872 operacions de finançament amb empreses sòcies del Club Cambra per valor de més de 2.021 milions d'euros.

El conveni entre Cambra València i CaixaBank té com a objectiu facilitar el finançament a les empreses valencianes, apostar per la creació de noves companyies i la formació, donar suport al petit comerç i impulsar la internacionalització, ajudant a iniciar-se als que no exporten i a consolidar-se als que ja mantenen relacions amb l'exterior. Per a això, es desenvolupen activitats com les trobades empresarials amb ambaixadors i cònsols, les jornades oportunitat-país, missions inverses i trobades de cooperació, jornades tècniques i un cicle de conferències per a directius, entre altres.

Durant aquests cinc anys, a través d'aquest conveni de col·laboració, CaixaBank ha participat en 173 activitats empresarials amb més de 9.942 participants. En l'apartat d'internacionalització s'han desenvolupat 43 dinars amb ambaixadors, 69 jornades oportunitat-país i 17 missions comercials, a més de 9 jornades tècniques i 3 tallers d'internacionalització. En total, en aquestes activitats han participat més de 3.760 empresaris i directius.

En l'apartat de formació, l'entitat financera ha participat en el cicle de conferències directives que ha impulsat 26 accions amb prop de 2.852 assistents, en les quals han participat reconeguts ponents com Javier Sirvent, Victor Küppers o el Mago More.

Fruit també d'aquest conveni s'han elaborat diversos estudis empresarials, com l'informe “Els Mercats del Comerç Exterior Valencià. Diversificació vs. Concentració” que es va presentar el mes de gener passat; estudi que analitza l'avanç dels nous mercats emergents per a les exportacions valencianes, vers la tradicional concentració en el mercat Europeu, així com les variables que incideixen i incidiran en la seva evolució.

CaixaBank, el banc que trien les empreses

CaixaBank s'ha consolidat com l'entitat que trien les empreses. Segons l'estudi de penetració de mercat de FRS Inmark, el 48% de les companyies espanyoles que facturen entre 1 i 100 milions d'euros són clients de CaixaBank. L'entitat compta amb una xarxa especialitzada formada per 120 centres repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament d'empreses.

Així mateix, CaixaBank és una de les entitats líders a oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients.

CaixaBank és present a 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb els gestors especialitzats que treballen a les oficines d'Espanya, ofereixen el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger. L'entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos.

 

NOTÍCIES RELACIONADES