Nota de premsa

CaixaBank presenta l'oficina per a socis i aficionats de la SD Huesca

L'entitat financera és patrocinador oficial de la Sociedad Deportiva Huesca

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Oficina tematitzada SD Huesca

• L'acte, que ha reunit nombrosos seguidors, ha comptat amb la presència del president del club i dels jugadors del primer equip Gonzalo Melero, Álex Gallar i Cucho Hernández.

• L'oficina principal d’Osca ha canviat la seva imatge amb una nova tematització. Aquesta ha incorporat els colors de la SD Huesca i diverses fotografies de jugadors de la primera plantilla en els seus vidres exteriors.

• La directora territorial de CaixaBank a Aragó, Cristina Gonzalez, ha destacat la col•laboració de l'entitat financera amb el club com un dels seus principals patrocinadors, al qual seguirà lligat dues temporades més després de la renovació de l'acord.

CaixaBank i la SD Huesca han escenificat avui un pas més en el seu acord de patrocini amb la presentació de la tematització de l'oficina principal de Huesca, situada a la Plaça Concepción Arenal número 6, que ha estat customitzada amb la imatge del club i diversos jugadors del primer equip.

Acord de patrocini, que s'ha renovat per dues temporades més, mostrant l'entitat financera així el seu suport al Club, amb el qual manté relació històrica. CaixaBank és patrocinador i soci financer de la SD Huesca des que militava a Segona Divisió B. Ara que, per primera vegada, pertany a Primera Divisió, l'entitat financera segueix apostant pel club i la seva afició.

Des de la passada setmana es poden veure a les finestres de l'oficina els colors corporatius de l'entitat, la targeta affinity personalitzada amb imatge de l'escut SD Huesca, així com diverses imatges dels jugadors de la primera plantilla del club en els vidres exteriors.

Durant la presentació, que ha estat presidida per la directora territorial de CaixaBank a Aragó, Cristina Gonzalez, i pel president de la SD Huesca, Agustín Lasaosa, els clients han pogut compartir una estona amb els jugadors del primer equip, Gonzalo Melero, Álex Gallar i Cucho Hernández, que van signar autògrafs i es van fer fotografies amb els assistents.

La directora territorial de CaixaBank a Aragó ha felicitat a l'equip per la seva gran temporada i pel seu històric ascens a Primera Divisió. Cristina Gonzalez, al mateix temps, ha reiterat el suport de CaixaBank al club, del que és patrocinador oficial, i ha posat en valor els mitjans de pagament existents de l'entitat per als seguidors del club, com la targeta de crèdit amb la imatge personalitzada de la SD Huesca.

Per la seva banda, el President de la SD Huesca ha agraït el suport de l'entitat. “El seu compromís amb el club és màxim i així ens ho han demostrat durant aquests últims anys”. A més, Lasaosa, ha emfatitzat que "és un orgull que una entitat com CaixaBank tingui la seva oficina principal a Osca vestida de grana i blau. Que una oficina com la de Concepción Arenal miri els nostres colors, contribueix a la visualització i a la presència de la SD Huesca als carrers de la ciutat. Accions com aquesta ajuden a enfortir el vincle que el club vol mantenir".

CaixaBank, el Banc dels equips de futbol

CaixaBank va conduir fa set anys una estratègia destinada a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. En l'actualitat, l'entitat financera patrocina 16 equips de futbol de Primera Divisió i 16 equips de Segona Divisió.

A través del patrocini, CaixaBank progressa en la generació de negocis per oferir experiències i avantatges exclusius als seus clients a cada àrea d'influència de l'entitat. L'objectiu d'aquesta estratègia se centra a augmentar el coneixement de la marca, atreure els clients i fidelitzar el client en un entorn cada vegada més competitiu i aprofitar les noves oportunitats de negoci a través del patrocini dels clubs de futbol.

Des del començament del programa, CaixaBank ha venut 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 25.000 nòmines i ha finançat 50.000 abonaments de temporada.

 

NOTÍCIES RELACIONADES