Nota de premsa

CaixaBank patrocina la 35 Trobada Empresarial al Pirineu, un espai de networking imprescindible per als empresaris del territori

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Acord patrocini Trobada Empresarial al Pirineu

• El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Josep Mª Gonzàlez, i el president de la cita empresarial, Josep Serveto, signen l’acord que reafirma el compromís de l’entitat financera amb la Trobada.

CaixaBank i la Trobada Empresarial al Pirineu han renovat l’acord de patrocini pel qual l’entitat financera dona suport a les activitats que es duran a terme en el marc de la trobada 2024, que es celebrarà durant els dies 13 i 14 de juny a la Seu d’Urgell.

En els seus més de 30 anys d’història, la Trobada Empresarial al Pirineu s’ha consolidat com un espai obert de reflexió i debat on els professionals comparteixen la seva experiència per a superar els nous reptes de l’economia. L’acord ha estat formalitzat pel director territorial de CaixaBank a Catalunya, Josep Mª Gonzàlez, i el president de l’Associació Trobada Empresarial al Pirineu, Josep Serveto.

Durant la signatura, el president de l’Associació Trobada Empresarial al Pirineu ha agraït el suport de CaixaBank a aquest acte de networking que facilita la creació de nous contactes, compartir experiències i conèixer de prop les idees i projectes més influents del sector empresarial.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, per la seva banda, ha senyalat que la col·laboració amb la Trobada Empresarial Pirineu és “una mostra del compromís de l’entitat financera amb els agents econòmics de Lleida i un fòrum de debat imprescindible per a l’empresariat i els agents econòmics catalans”.

CaixaBank, el banc que trien les empreses

CaixaBank s'ha consolidat com a entitat de referència per al teixit empresarial gràcies al seu model d'especialització, amb productes i serveis adaptats a les necessitats concretes d'aquest segment de clients. CaixaBank Empreses dona servei a través de 220 centres i oficines especialitzades repartides per totes les comunitats autònomes espanyoles on treballen 2.400 professionals altament qualificats amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.

L'entitat compta amb especialistes en finançament, comerç exterior, tresoreria, turisme, negoci immobiliari i pimes, que ofereixen un servei personalitzat més enllà del que és financer per donar suport i impulsar el sector empresarial.

A nivell internacional, CaixaBank recolza els seus clients empresa amb diverses solucions operatives amb accés efectiu territorial a 127 mercats de diferents països i ofereix el millor assessorament per a les operacions a l'estranger. L'entitat presta servei tant a les pimes i les microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos.