Nota de premsa

CaixaBank organitza una trobada amb jugadors del Bàsquet Girona i usuaris de la Fundació Ramon Noguera a Fontajau

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Trobada Basquet Girona i Fundació Ramon Noguera

• L’entitat financera ha impulsat aquesta iniciativa que ha permès a 20 nois i noies de la Fundació Ramon Noguera compartir una tarda d’activitats esportives amb Jaume Sorolla i Mindaugas Susinkas.

• Amb aquesta acció, CaixaBank reforça l’esperit de col·laboració i suport a les múltiples activacions socials derivades del patrocini amb el club, com el Mindset Program, les xerrades amb clients i empleats a càrrec de jugadors i directius del club o les accions amb diferents entitats socials del territori.

CaixaBank ha impulsat una trobada entre jugadors professionals del Bàsquet Girona i 20 nois i noies usuaris de la Fundació Ramon Noguera de Girona.

En la jornada, que ha tingut lloc al pavelló de Fontajau, els jugadors del primer equip Jaume Sorolla i Mindaugas Susinkas han estat els encarregats de compartir les seves experiències i el seu dia a dia com a professionals de l’esport amb els nois i noies. Aquests últims han tingut l’oportunitat de fer preguntes i mostrar les seves inquietuds als jugadors del club, i  després del col·loqui han pogut fer-se fotografies i endur-se les seves samarretes signades pels seus ídols.

Seguidament, els dos jugadors del primer equip han realitzat diferents exercicis a peu de pista per tancar la jornada amb un partit, on Sorolla i Susinkas han fet les delícies dels convidats.

Aquesta iniciativa neix de l’estreta col·laboració que té CaixaBank com a patrocinador oficial de les activitats socials del club, i que es materialitza amb diverses activitats i accions socials adreçades al territori al llarg de la temporada esportiva.

Una de les entitats beneficiades d’aquest acord és la Fundació Ramon Noguera, creada fa més de 50 anys amb l’objectiu de garantir els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual, millorant la seva qualitat de vida i la de les seves famílies, així com la dels infants que presenten dificultats en el seu desenvolupament, per promoure una societat més solidària i inclusiva.

Segons Pepita Perich, directora gerent de la Fundació Ramon Noguera, “aquesta acció ajuda a visibilitzar, sensibilitzar i normalitzar la presència i participació activa de persones amb discapacitat intel·lectual a qualsevol activitat”.

Al llarg de la temporada esportiva, CaixaBank patrocina altres accions socials del club Bàsquet Girona com és el cas del Mindset Program, programa de parla anglesa i hàbits saludables i sostenibles que s’ofereix a alumnes de les escoles de les comarques gironines de la mà dels jugadors del primer equip, o el programa de col·laboració amb la Fundació Girona Est, que engloba actuacions amb barris en risc d’exclusió mitjançant la interactuació dels seus infants i joves amb els jugadors del primer equip del bàsquet en activitats esportives, educatives i culturals.

Un cop més, CaixaBank continua mostrant així el seu suport i compromís amb l’esport, la diversitat, i amb les entitats que fan possible la inclusió de persones amb discapacitats arreu de les comarques gironines. L’aliança entre CaixaBank i el Bàsquet Girona, reforça el compromís amb la responsabilitat social i la promoció de valors positius a través de l’esport, consolidant així el suport mutu per dur a terme iniciatives que beneficiïn el territori.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que ajuda a impartir valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip.

Per tot això, CaixaBank aposta fermament per aquest esport, del que ja és una de les empreses patrocinadores de la selecció espanyola de bàsquet masculí i femení i soci de la Federació Espanyola de Bàsquet així com patrocinador principal de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, amb l'objectiu d'impulsar el bàsquet en cadira de rodes. A més, CaixaBank és patrocinador de nou equips de bàsquet de categories de formació ACB.

En la seva estratègia de patrocini local per a generar notorietat en el territori d'influència, CaixaBank ha col·laborat amb els principals esdeveniments que s'han celebrat recentment al territori, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons del país.

Sobre Fundació Ramon Noguera

Fundació Ramon Noguera és una organització integrada per entitats d’iniciativa social sense ànim de lucre i que tenen com a finalitat la creació i gestió de serveis adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual i a infants amb trastorns en el seu desenvolupament a la comarca del Gironès que dona atenció a més de 2000 persones en diversos serveis que ofereix l’entitat. Per mitjà d'aquestes col·laboracions, la fundació impulsa la inclusió i la participació activa de les persones amb discapacitat en activitats esportives, contribuint així a crear una societat més equitativa i respectuosa amb la diversitat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES