Nota de premsa

CaixaBank, patrocinador i soci financer del BAXI Manresa aquesta temporada

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Acord de patrocini Basquet Manresa i CaixaBank

• Josep Mª Gonzàlez, director territorial de CaixaBank a Catalunya, i Josep Mª Herms, president del Baxi Manresa, han signat la renovació de l’acord que vincularà ambdues entitats per la temporada actual amb l’objectiu de fer créixer el projecte esportiu i social.

• L’entitat financera seguirà com a partner oficial i soci financer del Baxi Manresa, amb l’objectiu d’implicar-se amb el club i els seus aficionats, així com seguir recolzant una entitat esportiva de referència al territori.

CaixaBank i el Baxi Manresa han signat avui, al pavelló del Nou Congost, un nou acord de col·laboració mitjançant el qual l'entitat financera serà partner oficial i soci financer del club per a la vigent temporada. A través d’aquest renovat compromís, l’entitat financera reforçarà el seu suport amb el club i la seva afició, donant eines per fer créixer el projecte esportiu i social d’una de les entitats esportives de referència al territori.

Josep Mª Gonzàlez, director territorial de CaixaBank a Catalunya, i Josep Mª Herms, president del Baxi Manresa, han rubricat l’acord gràcies al qual l'entitat financera comptarà amb diverses contraprestacions que serviran per a tenir major presència i visibilitat de marca a tots els suports comunicatius, així com diferents productes i serveis financers per acostar el club als seus aficionats.

La renovació del patrocini també dona continuïtat a la col·laboració de la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, amb el club manresà des de fa més d’onze anys. Mitjançant aquesta aliança, el Bàsquet Manresa podrà continuar la seva tasca d’impuls del primer equip i el bàsquet base, treballant amb l’objectiu de potenciar l’esport com a eina de cohesió social i fent arribar els seus valors als infants. Al mateix temps, el compromís permetrà a l’entitat financera desenvolupar, activar i coordinar conjuntament accions innovadores dirigides a jugadors i aficionats.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, ha posat de manifest “els valors compartits entre l'entitat i el club, com l'esforç, el treball en equip, el talent o la capacitat de superació”. Al mateix temps, Gonzàlez ha destacat que “amb aquest patrocini es posa de manifest, una vegada més, el compromís de CaixaBank amb Manresa i tot el seu teixit social, i presenta un ampli ventall de possibilitats que ens permetrà continuar explorant nous camps i noves iniciatives conjuntes”.

Josep Mª Herms ha destacat la importància que una entitat tan reconeguda i amb prestigi com CaixaBank aposti per la renovació amb el Baxi Manresa, donat que “reforça la vinculació entre les entitats i ens enforteix mútuament”. El president del club ha remarcat que aquest acord "ens dona confiança i senyal que estem fent les coses bé i que tenim el reconeixement d'empreses com ells”.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet

CaixaBank, amb més de 30 anys d'experiència, és una de les empreses pioneres del patrocini esportiu del nostre país. A través d'aquest objectiu, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic en tot el seu territori d'influència, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. L'entitat és present en quatre segments com són el futbol, bàsquet, running i esport paralímpic amb més de 300 acords vigents.

Gràcies a la major xarxa d'oficines del sector repartida per tot el país, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en patrocinis estatals, regionals i locals com a estratègia adequada per a generar notorietat segons les necessitats de cada zona.

En bàsquet, CaixaBank és un referent gràcies al patrocini del Centenari del Bàsquet Català que es va celebrar l’any 2023, així com amb el patrocini de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), on és soci i patrocinador oficial de la selecció espanyola, tant femenina com masculina, en totes les seves categories, que van des de l'absoluta fins a la sub-16. Al mateix temps, CaixaBank és patrocinador principal de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, amb l'objectiu d'impulsar el bàsquet en cadira de rodes.

En l’actualitat, l'entitat financera és patrocinadora de 9 clubs de bàsquet base a Espanya. A través de la vinculació amb els equips ACB, CaixaBank promou la pràctica i la promoció del bàsquet per a equips de formació i escoles de bàsquet. Mitjançant aquests acords CaixaBank fomenta la participació en competicions oficials d'aquests equips, així com l'organització de campus, concessions de beques a joves esportistes i formació d'entrenadors.

L'entitat financera s'ha involucrat amb el bàsquet des de l'any 2013 i la seva implicació i activació de múltiples iniciatives entorn d'aquest esport han ajudat a visibilitzar i ampliar la repercussió dels majors èxits collits internacionalment. En la seva implementació de l'estratègia de patrocini local, CaixaBank ha col·laborat amb els principals esdeveniments basquetbolístics que s'han celebrat en l'última dècada a Espanya, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons del país.