Nota de premsa

CaixaBank organitza una trobada amb jugadors del Bàsquet Girona i usuaris de Girona Est i del PES Girona Salesians Sant Jordi

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Meet&Greet Basquet Girona i CaixaBank

• L’entitat financera ha impulsat aquesta iniciativa que ha permès a 35 nois i noies de la Fundació Girona Est i el PES Girona Salesians Sant Jordi compartir una tarda amb Jaume Sorolla i Michael Caicedo.

• Durant la Trobada, que ha tingut lloc a l’oficina Store Santa Clara de CaixaBank, els joves han pogut conèixer als jugadors i xerrar amb ells del seu dia a dia com a jugadors professionals.

• Amb aquesta acció, CaixaBank reforça l’esperit de col·laboració i suport a les múltiples activacions socials derivades del patrocini amb el club, com el Mindset Program, les xerrades amb clients i empleats a càrrec de jugadors i directius del club o les accions amb diferents entitats socials del territori.

CaixaBank ha impulsat una trobada entre jugadors professionals del Bàsquet Girona i 35 nois i noies usuaris de la Fundació Girona Est i del PES Girona Salesians Sant Jordi.

En la jornada, que ha tingut lloc a l’oficina Store Santa Clara de Girona, els jugadors del primer equip Jaume Sorolla i Michael Caicedo han estat els encarregats de compartir les seves experiències i el seu dia a dia com a professionals de l’esport amb els nois i noies. Aquests últims han tingut l’oportunitat de fer preguntes i mostrar les seves inquietuds als jugadors del club, i  després del col·loqui han pogut fer-se fotografies i endur-se les seves samarretes signades pels seus ídols.

Aquesta iniciativa neix de l’estreta col·laboració que té CaixaBank com a patrocinador oficial de les activitats socials del club, i que es materialitza amb diverses activitats i accions socials adreçades al territori al llarg de la temporada esportiva.

Una de les entitats beneficiades d’aquest acord és la Fundació Girona Est, que promou l’educació, l’esport i la cultura com a motors de canvi entre les persones més joves i vulnerables del barri per tal que puguin tenir les mateixes oportunitats que la resta de joves de la ciutat.

L’activitat central de l’entitat és crear espais socioeducatius que permetin aportar perspectives i eines als infants que participen a diari en les diferents dinàmiques extraescolars.

Segons Aleix Tort, coordinador del bàsquet de la Fundació Girona Est, “aquesta acció és una oportunitat per tal que els nens i nenes del barri coneguin els referents de l’esport que practiquen i puguin compartir les seves inquietuds”.

En la jornada també hi han participat usuaris del PES Girona Salesians Sant Jordi, entitat molt arrelada al territori i al barri de Santa Eugènia i Can Gibert, que centra la seva tasca amb infants i joves, oferint serveis socioeducatius per a nens i adolescents entre 6 i 18 anys en situació de risc social, en un espai eduactiu no formal, creant un clima familiar que afavoreix l’aprenentatge i el seu creixement personal. Es tracta de serveis diurns educatius fora de l’horari escolar, per donar suport i potenciar l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat i la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i d’esbarjo i que compensen les dificiències socioeducatives dels usuaris.

Segons Glòria Espinasa, directora del PES Girona, “aquesta acció permet als infants poder gaudir d’un espai de lleure diferent a la vegada que treballen els hàbits saludables i coneixen a dos jugadors del Girona que als nens els feia molta il.lusió, els infants estaven molt motivats per aquesta activitat”.

Al llarg de la temporada esportiva, CaixaBank patrocina altres accions socials del club Bàsquet Girona com és el cas del Mindset Program, programa de parla anglesa i hàbits saludables i sostenibles que s’ofereix a alumnes de les escoles de les comarques gironines de la mà dels jugadors del primer equip.

Un cop més, CaixaBank continua mostrant així el seu suport i compromís amb l’esport, la diversitat, i amb les entitats que fan possible la inclusió de persones amb discapacitats arreu de les comarques gironines. L’aliança entre CaixaBank i el Bàsquet Girona reforça el compromís amb la responsabilitat social i la promoció de valors positius a través de l’esport, consolidant així el suport mutu per dur a terme iniciatives que beneficiïn el territori.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que ajuda a impartir valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip.

Per tot això, CaixaBank aposta fermament per aquest esport, del que ja és una de les empreses patrocinadores de la selecció espanyola de bàsquet masculí i femení i soci de la Federació Espanyola de Bàsquet així com patrocinador principal de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, amb l'objectiu d'impulsar el bàsquet en cadira de rodes. A més, CaixaBank és patrocinador de nou equips de bàsquet de categories de formació ACB.

En la seva estratègia de patrocini local per a generar notorietat en el territori d'influència, CaixaBank ha col·laborat amb els principals esdeveniments que s'han celebrat recentment al territori, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons del país.