Nota de premsa

CaixaBank reuneix als socis més antics i nous del Girona F.C per passar una tarda amb Aleix Garcia i David Lopez

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Meet&Greet Girona FC i CaixaBank

• CaixaBank, patrocinador i soci financer del Girona F.C des de 2010, ha dut a terme una trobada entre jugadors del primer equip i els socis més antics i nous del Girona FC per intercanviar impressions entre el club i els seus aficionats, en línia amb un dels principals objectius del patrocini.

• Durant la trobada, que ha tingut lloc a l’oficina de Banca Privada de CaixaBank, els socis han pogut conèixer als jugadors, xerrar amb ells sobre el seu dia a dia com a jugadors professionals.

• La vinculació de CaixaBank amb el futbol, del que es patrocinador del 80% dels equips professionals, ofereix a clients i aficionats accés a productes financers relacionats amb el futbol i participació en experiències exclusives amb els clubs.

Un vintena de socis més antics i nous del Girona FC han pogut gaudir de l’experiència exclusiva de compartir una tarda amb dos jugadors del primer equip masculí del Girona FC. Aleix Garcia i David Lopez han visitat la oficina Banca Privada de CaixaBank i han estat reunits amb una selecció de clients de l’entitat i aficionats del club.

L’acte forma part d’una de les múltiples activacions del patrocini entre CaixaBank i el Girona FC, acord vigent des de l’any 2010 pel qual l’entitat financera és patrocinador oficial i soci financer del club.

Durant la jornada, que ha comptat amb Josep Mª González, director territorial Catalunya de CaixaBank com amfitrió, els clients han pogut conèixer personalment als jugadors; parlar amb ells durant una bona estona i preguntar per la situació actual de l’equip i el bon moment futbolístic que viu; consultar pel seu dia a dia com a jugadors professionals i conèixer els detalls del seu èxit; així com fer-se fotos amb ells i emportar-se els autògrafs dels seus ídols.

La trobada s’emmarca dintre de les múltiples activacions de patrocini entre CaixaBank i el club. Un dels objectius del patrocini se centra en apropar el club als aficionats i per aquest motiu ambdues entitats organitzen experiències exclusives que inclouen sorteig de samarretes i merchandising del club, paquets d’hospitality i entrades exclusives a partits o experiències VIP vinculades amb l’equip.

CaixaBank, el banc dels clubs de futbol

Fa 13 anys CaixaBank va ampliar la seva aposta pel futbol per a convertir-se en el banc de referència dels equips i les seves aficions. Aquesta estratègia, canalitzada sota l'etiqueta #ElFutboldetots, li ha consolidat com a patrocinador oficial del 80% d'equips de futbol professional masculí, ja que compta amb 15 equips de Primera Divisió i 12 de Segona Divisió. A més, l'entitat financera és patrocinador de 10 dels 16 equips de la Primera Divisió femenina.

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que ajuda a divulgar valors que l'entitat comparteix amb la pràctica esportiva com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través de #ElFutboldetots, CaixaBank impulsa múltiples activacions amb l'objectiu d'acostar els clubs als seus aficionats al mateix temps que avança en la generació de negoci. En cada acord, l'entitat financera es vincula amb els clubs per a oferir experiències úniques als seus socis i aficionats i, al mateix temps, promoure avantatges financers exclusius.

L'objectiu d'aquesta estratègia se centra en incrementar la notorietat de marca, captar i fidelitzar als aficionats de cada equip per a convertir-los en clients, així com a aprofitar noves oportunitats comercials fruit d'accions acordades amb els clubs de futbol patrocinats.