Nota de premsa

El Plaza 3x3 CaixaBank 2018 es vesteix de gala a la Plaça Major de Càceres

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Plaza 3x3 CaixaBank Càceres 2018

• Més de 90 equips i uns 370 jugadors i jugadores han viscut aquest dissabte a l'emblemàtica Plaça Major de Càceres una altra extraordinària jornada de bàsquet per a tots a la setena parada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2018, que ha comptat a més amb la presència de Fernando Romay com ambaixador FEB.

La jornada, que s’ha iniciat a les 10:00 del matí i s'ha perllongat fins passades les 17:00 hores, ha reunit no només a tots els participants sinó també a més de 3.000 visitants, que han seguit els partits i els concursos en un dissabte festiu de bàsquet per a totes les edats.

El Plaza 3x3 CaixaBank 2018 ha rebut així mateix a la Plaça Major de Càceres a diverses autoritats, encapçalades per l'alcaldessa de la ciutat, Elena Nevado del Campo; el director comercial de CaixaBank a Extremadura, Pedro Zarco; i el president de la Federación Extremeña de Baloncesto, Martín Fariñas. La competició ha fet un petit parèntesi a mig matí amb l'arribada del llegendari expivot internacional Fernando Romay. A més d'atendre personalment a tots els presents, l'ambaixador FEB ha conduït diversos concursos que han fet les delícies de participants i espectadors.

Durant la jornada, que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Càceres i la Federación Extremeña de Baloncesto, la Pista CaixaBank i la Pista Universo Mujer han estat les més concorregudes, inclosa la celebració dels concursos. Durant tot l'esdeveniment s'ha explicat així mateix amb la col·laboració d'un equip de Voluntaris del programa de FEB i CaixaBank, que han contribuït al fet que la jornada hagi estat tot un èxit.

En total s'han jugat 149 partits a totes les categories de la competició, masculines i femenines. Elena Nevado del Campo, alcaldessa de Càceres, ha expressat la seva “satisfacció i orgull per acollir un any més aquesta jornada de bàsquet i valors amb el Plaza 3x3 CaixaBank, en un escenari incomparable que és Patrimoni de la Humanitat i en el qual hem comprovat una vegada més que Càceres és una ciutat de bàsquet. És un honor, per això el nostre agraïment a CaixaBank i a la Federación Española de Baloncesto per fer-nos gaudir d'una jornada com aquesta”.

El director comercial de CaixaBank a Extremadura, Pedro Zarco, ha expressat “l'enorme satisfacció que sentim l'equip de CaixaBank per acostar el bàsquet a tots els extremenys, especialment als més joves. Per tercer any consecutiu portem el Plaza 3x3 CaixaBank a Càceres i ens sentim profundament orgullosos per això, per acompanyar-vos i gaudir amb totes les famílies que han volgut formar part de la jornada. I donar la benvinguda una vegada més a Fernando Romay, llegenda del bàsquet a més d'una magnífica persona, i també el nostre agraïment als qui fan possible aquesta jornada: els clients de CaixaBank a Extremadura. La seva confiança es tradueix que puguem impulsar iniciatives que millorin la qualitat de vida dels extremenys en tots els aspectes a través de l'Obra Social “la Caixa”, i que a més puguem gaudir de dies com el d'avui en el qual l'esport és el protagonista. Igual que ho és Fernando Romay, cada client és un estel per a nosaltres i els animem a que segueixin dipositant-nos la seva confiança”.

I el president de la Federación Extremeña de Baloncesto, Martín Fariñas, ha assegurat que “hi ha qui haurà fet 300 quilòmetres per estar a Càceres i participar en aquesta jornada de Plaza 3x3 CaixaBank, del que ens sentim orgullosos i demostra que el bàsquet és competició però també és diversió, participació i valors, sobretot per als nostres joves”.

Finalment, l'ambaixador FEB Fernando Romay ha destacat que “viure una jornada del Plaza 3x3 CaixaBank gaudeix molt, però fer-ho en un escenari tan meravellós com aquesta Plaça Major no té preu. El bàsquet també és diversió, amistat, passar-ho bé, i això és que ho ha estat aquest Plaza 3x3 CaixaBank a Càceres, una ciutat que viu l'esport com a poques i que mai falla, com els pares que acompanyen als nostres futurs estels”.

El circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2018 ha passat ja per Còrdova, Logronyo, Albacete, Pamplona, València, Tenerife i Càceres, i es completarà en els dos últims dissabtes d'aquest mes d'octubre, a Almeria (dia 20) i Múrcia (dia 27).

7 anys de circuit

La de 2018 és la setena edició d'aquest circuit, que la FEB va començar a organitzar el 2012 com a promoció del bàsquet i dels valors que transmet a través de la modalitat del 3x3. Des de la seva primera edició compta amb el suport de CaixaBank, soci patrocinador de la FEB i que ara li dona nom. En totes elles, i també en la d'aquest any, la FEB ha comptat amb la col·laboració de les institucions locals i autonòmiques, així com de les Federacions Autonòmiques.

L'edició 2017 del Plaza 3x3 CaixaBank, que va visitar Santander, Logronyo, Pamplona, Segòvia, Jerez de la Frontera, Càceres, Alcazar de San Juan, Murcia, Alcalá de Henares i Tenerife, va reunir en total a més de 7.000 jugadors i jugadores de totes les edats i 40.000 visitants.

Des de la seva primera edició, el circuit Plaza 3x3 CaixaBank ha congregat a més de 32.000 jugadors de totes les edats i rebut més de 150.000 visitants.

CaixaBank, reconegut com a millor patrocinador de bàsquet a Espanya

CaixaBank, entitat compromesa amb l'esport, comparteix valors humans i estratègics amb el bàsquet que la converteixen en el millor patrocinador del bàsquet espanyol, segons els Premios Gigantes 2017. Esforç, compromís, treball en equip, superació i respecte són conceptes que s'associen i que porten a CaixaBank a ser una de les empreses patrocinadores de la selecció espanyola de bàsquet masculí i femení i soci de la Federación Española de Baloncesto.

CaixaBank, en la seva estratègia de patrocini local per generar notorietat al territori d'influència, ha col·laborat amb els principals esdeveniments de bàsquet que s'han celebrat recentment a Espanya, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons del país.

 

NOTÍCIES RELACIONADES