Nota de premsa

CaixaBank reuneix a Mercadal a quasi un centenar de professionals del sector agrari a les Jornades AgroBank “Horitzó 2020”

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank reuneix a un centenar de professionals del sector agrari a les Jornades AgroBank "Horitzó 2020"

• El director d'àrea de negoci de CaixaBank a Menorca, Toyo Tudurí, ha inaugurat les jornades juntament amb Guillem Bibiloni, responsable d’AgroBank a Balears.

• Durant la jornada, Aina Calafat, Coordinadora de Projectes de Servei de Millora Agrària i Pesquera (SEMILLA), ha analitzat la Llei Agrària de les Illes Balears.

• Les Jornades Agràries “Horitzó 2020” s'emmarquen en la línia de negoci AgroBank, l'aposta de CaixaBank pel sector agrari.

Prop d’un centenar de persones vinculades al sector agrari s'han reunit avui a les Jornades Agràries ‘Horitzó 2020’, una trobada entre professionals i experts del món agrari que s'ha celebrat a Es Mercadal amb l’objectiu d'analitzar la situació actual i les perspectives de futur d'aquest sector estratègic a l’economia de Menorca.

La jornada, celebrada a la Sala Multifuncional d’ Es Mercadal, ha estat presidida per Aina Calafat Rogers, Coordinadora de Projectes de Serveis de Millora Agrària i Pesquera (SEMILLA), Elena Ruiz, directora de l'oficina de CaixaBank d’Es Mercadal, i Toyo Tudurí, director d’Àrea de CaixaBank a Menorca.

Entre els temes tractats durant la jornada, els professionals assistents s'han mostrat molt interessats en les novetats i detalls de la Llei Agrària de les Illes Balears que ha desgranat Aina Calafat.

També ha destacat la participació de Guillem Bibiloni i Joan Escudero, Responsables d’AgroBank a Balears i Menorca respectivament, sent aquest últim qui ha coordinat l'acte. 

AgroBank, una línia de negoci per al sector

AgroBank compta actualment amb 901 oficines especialitzades i 3.000 gestors formats en el negoci agrari.

A Menorca, AgroBank compta amb un total de 548 clients que generen un volum de negoci de més de 40 milions d'euros. Les principals demandes que es reben a aquesta comunitat fan referència sobretot al finançament de noves inversions i a la modernització de les explotacions de boví de llet. Per donar resposta a elles, AgroBank disposa d'un catàleg de productes creats amb l'objectiu de potenciar i donar suport al sector.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES