Nota de premsa

CaixaBank analitza les previsions de l’entorn econòmic en el Cafè Cambra de la Cambra de Tortosa

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Josep Mª Gonzàlez al Cafè Cambra Tortosa

• El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Josep Mª González, ha analitzat també les expectatives dels mercats financers i el sector bancari, en el marc del Cafè Cambra Tortosa.

• El Cafè Cambra és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Tortosa que patrocina CaixaBank, patrocini que s’ha renovat en la mateixa jornada pel proper exercici.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Josep Mª González, ha participat aquest dijous amb una ponència al Cafè Cambra Tortosa que organitza la Cambra de Comerç de Tortosa, sota el títol ‘Entorn econòmic, mercats i sector bancari’.

La jornada celebrada a la sala Valentí Faura de la Cambra de Tortosa ha comptat amb la presència d’empresaris de diversos sectors així com l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, i altres representants i membres vinculats al territori.

L’obertura de la jornada ha estat a càrrec del president de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Faiges, i seguidament, Josep Mª González ha començat la seva ponència  parlant de l’actualitat econòmica internacional, destacant la moderació dels preus energètics aquest últim trimestre de l’any i una tendència sostinguda a la baixa de la inflació.

González ha continuat amb una anàlisi de la situació econòmica del país, on ha destacat que “malgrat la desacceleració del sector exterior i el sector immobiliari, l’evolució econòmica ha estat millor del que apuntaven les previsions inicials i es continua generant ocupació”. “L’estalvi acumulat juntament amb l’augment demogràfic fa preveure una possible recuperació del consum i la demanda interna en els propers trimestres”, ha apuntat.

González ha tancat destacant la vinculació i el compromís de CaixaBank amb les Terres de l’Ebre i amb la província de Tarragona, on ha destacat que “som l’única entitat bancària en gairebé 40 municipis de les comarques tarragonines fomentant així la inclusió financera”.

Durant la jornada, també s’ha dut a terme la renovació del patrocini de CaixaBank a la Cambra de Comerç de Tortosa, mostrant un cop més el compromís de l’entitat financera amb les Terres de l’Ebre, per continuar donant suport al creixement econòmic i social al territori.

 

NOTÍCIES RELACIONADES