Nota de premsa

CaixaBank renova com a patrocinador oficial del Málaga CF per tres temporades

Signat un nou acord de patrocini fins al 2022

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
La firma de l'acord ha comptat amb la presència del conseller de RRPP e Institucionals del Málaga CF, Francisco Martín Aguilar; el conseller consultiu, Antonio Benítez; i el director territorial de CaixaBank a Andalucia Oriental, Juan Ignacio Zafra

• L'entitat financera reforça el seu compromís amb l'equip malagueny per setè any consecutiu.

• L'acord estableix una intensa col•laboració especialment en tres àmbits: drets de marca, finances i accions dirigides als aficionats.

• Des de 2011, CaixaBank impulsa una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya.

CaixaBank i el Málaga CF han signat un acord mitjançant el qual l'entitat bancària renova com a patrocinador oficial del club per les següents tres temporades, fins a l'any 2022.

D'aquesta forma, l'entitat presidida per Jordi Gual i de la qual Gonzalo Gortázar n’és conseller delegat reitera el seu compromís amb l'equip blanc-i-blau i la seva afició per setè any consecutiu, després de la seva entrada com a patrocinador oficial del club l'any 2012.

La signatura ha comptat amb la presència del conseller de Relacions Públiques i Institucionals del Málaga CF, Francisco Martín Aguilar, i el conseller consultiu, Antonio Benítez, així com del director territorial de CaixaBank a Andalusia Oriental, Juan Ignacio Zafra, qui ha explicat que “per a CaixaBank és un orgull estendre el suport com a patrocinador oficial del Málaga CF fins a l'any 2022 i consolidar la proximitat que sentim amb el club. En aquest sentit, continuarem treballant perquè l'afició pugui accedir a nous avantatges i facilitats per gaudir del futbol i, en particular, del seu equip”.

Drets de marca, col·laboració financera i accions per als aficionats

L'acord entre ambdues entitats estableix que CaixaBank, com a patrocinador premium del Málaga CF, comptarà amb una sèrie de contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca. Aquests drets són vinculants a les diferents instal·lacions esportives del club. El patrocini també inclou paquets d’hospitality per a clients de l'entitat i publicitat en els diferents canals de comunicació del Málaga CF.

Igualment, l'acord renova la condició de CaixaBank com a banc de referència per a l'operativa financera del Málaga CF i manté la col·laboració en altres àmbits comercials, com l'emissió de targetes financeres dissenyades i personalitzades per als simpatitzants de l'equip.

A més, CaixaBank continuarà impulsant accions innovadores dirigides als aficionats, com “La Tercera Banqueta”, una experiència creada per l'entitat financera i el club que permet a seguidors malaguistes clients de CaixaBank viure un partit a peu de camp a La Rosaleda.

D'altra banda, CaixaBank participa en iniciatives pròpies del Málaga CF, com la campanya de la Fundació MCF “Valors Blanc-i-blaus”, que promou els hàbits saludables de l'esport. CaixaBank és també integrant de “The MBC”, el grup empresarial del Málaga CF, i col·labora activament en la seva programació.

CaixaBank, el banc dels clubs de futbol

CaixaBank impulsa des de 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. Actualment, l'entitat patrocina 17 equips de Primera Divisió i 13 de Segona Divisió.

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb la pràctica esportiva, com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través de la xarxa de més de 5.000 oficines distribuïdes per tot el país, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per generar notorietat en el territori d'influència.

Així mateix, el patrocini esportiu també ofereix sinergies amb l'àmbit comercial. Des de l'inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 25.000 nòmines i ha finançat 50.000 abonaments.