Nota de premsa

CaixaBank presenta la seva targeta de fidelització vinculada al Teatre del Soho CaixaBank

Nou producte disponible a partir de novembre

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Nova targeta de crèdit vinculada al projecte del Teatre Soho CaixaBank

• La nova targeta permetrà als clients obtenir descomptes, avantatges i experiències exclusives en relació al teatre i tots els serveis que ofereix.

• Aquest projecte neix amb l'objectiu de crear un pla global de fidelització per impulsar l'activitat cultural del teatre, així com el món de la cultura, l’oci i el comerç de la ciutat de Màlaga.


CaixaBank, com a patrocinador principal del Teatre del Soho CaixaBank, llança al mercat la nova targeta de fidelització vinculada al projecte dirigit per Antonio Banderas. Aquesta proposta neix amb l'objectiu de crear un pla global de fidelització per impulsar l'activitat cultural del teatre, així com el món de la cultura, l’oci i el comerç de la ciutat de Màlaga.

Està previst que durant el mes de novembre tots els clients interessats puguin obtenir aquesta targeta, que permetrà als usuaris beneficiar-se de múltiples descomptes així com accedir a experiències úniques impulsades per la direcció del centre.

La targeta de crèdit tindrà una comissió de manteniment gratuïta el primer any de la seva contractació. Al mateix temps, els primers 1.000 clients que realitzin una compra superior a 20 euros amb les noves targetes contractades, a la taquilla o a la botiga del teatre, -abans del 31 de desembre- tindran una devolució de 20 euros per consumir a la botiga oficial o per entrades de futures funcions.

Addicionalment, la nova targeta tindrà màxima flexibilitat en el pagament, ja que es podran abonar totes les compres a final de mes o fins i tot fraccionar aquelles compres que el client desitgi. El fet de disposar d'aquest nou producte permetrà a l'usuari gaudir de tots els avantatges de l'app CaixaBank Pay -com gestionar completament la targeta i pagar amb el mòbil-, així com totes les cobertures que ofereix el servei de seguretat de CaixaBankProtect.

Per Antonio Banderas, “aquest pla de fidelització, mitjançant una targeta física, permetrà generar sentiment de pertinença i potenciar la marca Teatre del Soho CaixaBank”. L'actor i promotor del projecte també ha destacat que “s'està treballant perquè aquesta acció vagi més enllà del teatre i s'ampliï a l'entramat comercial del Soho”. 

Múltiples avantatges i descomptes

A més d'agrupar en una comunitat a tots els usuaris del teatre, la nova targeta permetrà als clients beneficiar-se de múltiples avantatges i descomptes així com accedir a experiències úniques.

D'entrada, els clients de la targeta de fidelització obtindran descomptes a les funcions del teatre que hagin seleccionat i també a les obres de Gira per altres localitats comprades a taquilla. Aquest descompte també s'aplicarà a la botiga oficial.

Amb l'objectiu d'impulsar el consum de la ciutat de Màlaga, els comerços del propi barri del Soho podran oferir els seus descomptes i avantatges als amics del Teatre del Soho CaixaBank que disposin d'aquesta targeta.

A partir de la temporada 21/22 i quan la programació teatral es normalitzi, el teatre desenvoluparà una campanya d'abonaments de fidelització per als amics del Soho. A través d'aquest nova tarjeta, serà possible finançar aquest abonament al 0% sense interessos. Això permetrà que qualsevol interessat pugui triar la forma de pagament del nou abonament flexible. Per pal·liar els efectes provocats per la Covid-19, el teatre també posarà a la disposició dels usuaris un 25% de descompte per la compra a taquilla d'un abonament de 4 espectacles, a triar pel client al llarg de la temporada.

Fruit de l'acord amb l'Ajuntament de Màlaga, els clients també optaran a descomptes a esdeveniments culturals que el consistori organitzi de manera periòdica, que estaran marcats i informats prèviament.

En el marc de les experiències, els consumidors d'aquesta nova targeta optaran a avantatges exclusius com a sortejos per a l'accés a assajos generals de les obres que es presentin; la possibilitat d'obtenir entrades gratuïtes per a funcions calendaritzades en el programa; o l'accés a marxandatge oficial del teatre, entre d’altres activitats.

Sobre el Teatre del Soho CaixaBank

El Teatre del Soho CaixaBank és un projecte cultural creat i impulsat per l'actor, director i productor malagueny Antonio Banderas que neix des de la iniciativa privada, no està subjecta a fons públics de cap mena i no té ànim de lucre. El Teatre del Soho CaixaBank, situat en el cèntric barri del Soho de Màlaga i de recent obertura, ofereix espectacles de gran qualitat tant nacionals com internacionals i compta amb una dotació tècnica d'allò més nova entre els teatres d'Europa.

 

NOTÍCIES RELACIONADES