Nota de premsa

CaixaBank obre campanya de crowdfunding a favor d’ASPACE amb la finalitat de recaptar fons per adquirir una furgoneta adaptada

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

• L'objectiu de la campanya, promoguda per oficines de CaixaBank de Mallorca, és que la població participi amb els seus donatius solidaris en l'adquisició d'una furgoneta adaptada per facilitar els desplaçaments dels usuaris de l'associació.

• Ja s'han obtingut 12.000 euros, gràcies al donatiu realitzat per l'Obra Social "la Caixa".

CaixaBank, amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa", ha engegat una campanya de micromecenatge (crowdfunding solidari) amb l'objectiu que particulars i empreses, clients o no clients de l'entitat, se sumin a la iniciativa d'aconseguir 24.000 dels 45.000 euros necessaris perquè l'Associació de Paràlisi Cerebral (ASPACE), pugui adquirir una furgoneta adaptada, necessària per facilitar el desplaçament de les més de 200 persones usuàries de l'associació.

Aquesta acció de crowdfunding solidari s'emmarca en el fort compromís social de CaixaBank que, a través de la seva xarxa d'oficines bancàries (la més extensa a Espanya amb prop de 5.000), pot detectar les necessitats socials locals més urgents. Tot això permet recolzar projectes socials de petita magnitud però que, en el seu conjunt, tenen una gran incidència en la mitigació de les dificultats de milers de persones. L'entitat financera té un pla de Banca Socialment Responsable que reforça la manera diferent de fer banca de CaixaBank, un model responsable i compromès socialment amb tots els seus stakeholders.

L'Obra Social "la Caixa", ja ha realitzat una aportació de 12.000 euros al projecte, a més CaixaBank ha prestat ajuda per a la creació de la web i ha facilitat la plataforma de recollida de fons a ASPACE. L'objectiu de la campanya, és aconseguir els 12.000 euros restants, durant les properes set setmanes, a través dels donatius que qualsevol ciutadà o empresa pot realitzar des de: el portal de CaixaBank www.caixabank.com, els caixers automàtics i oficines de CaixaBank, des del mòbil amb BIZUM (ONG nº11235) i des de la web d’ASPACE http://aspaceib.org

Si s'aconsegueix l'èxit d'aquesta acció solidària, l'entitat beneficiària, ASPACE, podrà adquirir el vehicle tan necessari per poder arribar a més punts de Mallorca, cobrir els desplaçaments amb major agilitat en tots els serveis amb els quals compta el centre, potenciar l'autonomia de les persones usuàries d’ASPACE i ampliar i millorar les rutes.

Associació de Paràlisi cerebral (ASPACE)

ASPACE Balears és el centre de referència en el qual qualsevol persona amb Paràlisi Cerebral o discapacitats afins pot trobar el suport necessari per dur a terme el seu projecte de vida a les illes. Amb més de 40 anys de recorregut, ASPACE facilita aquest suport de diferents formes i intensitats, amb la finalitat de potenciar al màxim les capacitats de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats afins en els seus aspectes físics, afectius, cognitius i psicosocials, enriquint el seu desenvolupament i aprenentatge i millorant la seva qualitat de vida i integració social.

Una altra de les vies de recaptació per adquirir la furgoneta adaptada s'efectuarà a la I Jornada Lúdic Esportiva de ASPACE, que se celebrarà el proper 2 de juny, de 10 a 17.30h, en els voltants del centre (Ctra. Vella de Bunyola, Km 8,2 Marratxí). La suma total de la venda d'entrades (3€ per persona) es destinarà al mateix objectiu. Aquesta jornada, oberta al públic, és una oportunitat per incidir en els beneficis de l'esport i l'adquisició d'hàbits saludables per millorar la qualitat de vida de les persones, a més de conèixer els diferents esports adaptats que es poden practicar. CaixaBank també estarà present durant la jornada, col·laborant amb ASPACE a través dels voluntaris de l'Obra Social "la Caixa".

 

NOTÍCIES RELACIONADES