Nota de premsa

CaixaBank i la Unió d’Empresaris de la zona del Mercat celebren l’èxit del ventall de Santa Tecla

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank i la Unió d’Empresaris de la zona del Mercat celebren l’èxit del ventall de Santa Tecla

• Quasi bé esgotades les 1.000 unitats que es van posar a la venda a 32 establiments comercials de la ciutat i al Teatre Tarragona.

• A través del conveni de patrocini, CaixaBank dóna suport als prop de 60 establiments membres de la Unió d’Empresaris de la zona del Mercat Central.

CaixaBank i la Unió d’Empresaris de la zona del Mercat Central han celebrat l’èxit rotund  del ventall de les Festes de Santa Tecla, un dels elements oficials de merchandaising de la Festa Major. Avui ja estan quasi totalment esgotades les 1.000 unitats del ventall, patrocinat per CaixaBank, que es van posar a la venda a 32 establiments comercials de la ciutat i al Teatre Tarragona. El ventall –un dels productes oficials de Santa Tecla 18- ha estat l’aportació del comerç dels voltants del mercat central a la festa major de la ciutat.

Durant la formalització del conveni de patrocini, que va anar a càrrec de David Ciscar, director d’Àrea de Negoci de CaixaBank a Tarragona ciutat, i Josep Mª Juan, president de la Unió d’Empresaris de la zona del Mercat Central, Ciscar va destacar que l’acord és una mostra del compromís de l’entitat financera amb Tarragona i el seu suport al sector comercial, un dels sectors econòmics d’importància de la ciutat. El president de la Unió d’Empresaris de la zona del Mercat Central, Josep Mª Juan, va agraïr la col·laboració de patrocinadors com CaixaBank en suport d’una iniciativa que ha tingut com a objectiu promocionar les festes de Tarragona per excel·lència, Santa Tecla, reconeguda com festa d’interès turístic nacional

La Unió d’Empresaris de la zona del Mercat Central aplega prop de 60 establiments del sector comerç de la ciutat de Tarragona, i té per objectiu el manteniment i millora de la qualitat del comerç i l’afavoriment de la projecció de l’empresariat. L’entitat neix l’any 2016 amb l’objectiu de promocionar i recuperar comercialment l’àrea dels voltants del mercat central després del llarg procés d’obres viscut per l’equipament.

 

CaixaBank amb el comerç de proximitat

Amb l’objectiu de donar una resposta integral al sector, CaixaBank ha creat Commerce, un servei innovador  que s’adapta a les noves necessitats dels comerços i que agrupa totes les eines financeres i no financeres que poden necessitar. El nou Pack Commerce permet al comerç gestionar el seu dia a dia amb l'última tecnologia i  li facilita les vendes per fer créixer el seu negoci. L’atenció al sector es completa amb més de 1.600 gestors especialitzats, amb dedicació exclusiva, que amb els seus dispositius de mobilitat es desplacen al mateix negoci per assessorar i facilitar la contractació de productes i serveis.

Actualment, l'entitat compta amb més de 300.000 comerços client, el que representa una quota de penetració del 35% en comerços minoristes. L’objectiu és assolir una quota del 50%  després d'aquesta iniciativa, arribant als 500.000 clients en tres anys.

 

NOTÍCIES RELACIONADES