Nota de premsa

CaixaBank es converteix en patrocinador oficial i soci financer de l'Albacete Balompié

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Víctor Jesús Varela Ruiz, conseller delegat de l'Albacete Balompié i Mª Jesús Catalá, directora territorial de CaixaBank a Castella–la Manxa i Extremadura a la firma del patrocini

• L'acord entre ambdues entitats contempla el patrocini exclusiu al sector financer per a CaixaBank, que comptarà amb un paquet de contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca a les diferents instal•lacions esportives, paquets d'hospitalitat per a clients de l'entitat i publicitat als diferents canals de comunicació del club.

• CaixaBank compta amb el programa Family Futbol, que ofereix avantatges financers i experiències exclusives als aficionats dels 16 clubs de Primera i 16 de Segona que patrocina l'entitat, entre els quals hi serà l'Albacete Balompié.

Avui ha tingut lloc la signatura de l'acord vinculant entre l'Albacete Balompié i CaixaBank pel qual l'entitat financera serà patrocinador oficial i soci financer del club fins a la temporada 2019/2020. Víctor Jesús Varela Ruiz, conseller delegat de l'Albacete Balompié i Mª Jesús Catalá, directora territorial de CaixaBank a Castella–la Manxa i Extremadura han comparegut en un acte especial organitzat pel club per rubricar aquesta nova col·laboració conjunta.

L'acord entre ambdues entitats contempla el patrocini exclusiu en el sector financer per a CaixaBank, en línia amb el model que manté l'entitat financera amb la resta de clubs. Gràcies a aquest patrocini, CaixaBank comptarà amb un paquet de contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca. Aquests drets són vinculants a les diferents instal·lacions esportives de l'Albacete Balompié. L'acord també contempla paquets de hospitality per a clients de l'entitat i publicitat als diferents canals de comunicació del club.

Amb aquest patrocini CaixaBank es converteix en el banc de referència per a la seva operativa bancària; a més de la col·laboració en altres àmbits comercials, com l'emissió de targetes financeres personalitzades per als socis i simpatitzants de l'Albacete Balompié. Al mateix temps, el compromís entre el club i CaixaBank permetrà desenvolupar i activar nombroses i innovadores accions dirigides als aficionats.

Aquesta acció s'engloba dins el programa Family Futbol, programa de fidelització que gestiona CaixaBank i que permet als clients beneficiar-se d'avantatges exclusius en l'àmbit financer, com el Compte Family sense comissions i el Préstec Family, un préstec de fins a 60.000 euros sense comissió d'obertura. Al mateix temps, aquest acord ofereix descomptes en assegurances, entre altres avantatges. El programa també inclou més de cent ofertes i descomptes en oci com cinemes, restauració, tecnologia, viatges, temps lliure, entre altres.

Ramón Alarcón, conseller delegat de l'Albacete Balompié, ha volgut fer balanç del significat d'aquest acord de patrocini per a ambdues entitats. “Per a l'Albacete Balompié aquest acord amb CaixaBank ens permet donar un valor afegit al nostre aficionat, i fer-ho a més amb l'entitat financera de referència per als Clubs de futbol professionals”, ha declarat.

Mª Jesús Catalá, directora territorial de CaixaBank a Castella-la Manxa i Extremadura, ha manifestat la seva satisfacció per la signatura d'aquest acord: “Amb aquest acord com a patrocinador oficial, reafirmem el nostre compromís amb l'estratègia marcada per CaixaBank per convertir-nos en el banc dels clubs de futbol a Espanya. Incorporar a l'Albacete Balompié ens permet col·laborar amb l'equip de futbol de referència a Castella-la Manxa i un dels grans equips de futbol espanyol”. A més, Catalá ha afegit a la seva intervenció, “que el compromís social que aborda l'acord ens permet en clau esportiva, donar oportunitats i repartir il·lusió entre les persones més desfavorides de la societat d’Albacete. Estem orgullosos de vincular-nos a un club i a un equip que destaca pel seu treball, humilitat i constància i que, gràcies a això, és un dels referents del futbol espanyol com ha demostrat aquesta temporada. En definitiva, tanquem un acord que uneix a ambdues entitats en objectius comuns".

CaixaBank, el banc dels equips de futbol

CaixaBank va impulsar el 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. En l'actualitat, l'entitat financera patrocina a 16 equips de Primera Divisió i 16 de Segona Divisió, copant tota la geografia espanyola.

A través d'aquesta acció, CaixaBank avança en la generació de negoci a l’oferir experiències i avantatges exclusius als seus clients a tota la geografia espanyola. L'objectiu d'aquesta estratègia se centra a incrementar la notorietat de marca, captar i fidelitzar als clients en un entorn cada vegada més competitiu i aprofitar noves oportunitats comercials mitjançant el patrocini dels clubs de futbol. Des de l'inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 25.000 nòmines i ha finançat 50.000 abonaments.

 

NOTÍCIES RELACIONADES