Nota de premsa

CaixaBank, premiat per The Banker per la innovació de la seva aplicació mòbil

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
L'aplicació mòbil de CaixaBank premiada per The Banker per la seva innnovació

• La revista britànica The Banker ha premiat l'aplicació mòbil 'CaixaBank Now App' per la seva innovació.

• L'aplicació està orientada a l'experiència de l'usuari i integra tots els serveis que ofereix el banc, a més d'eines més ràpides i intuïtives que faciliten la gestió dels comptes personals.

• CaixaBank també ha estat elegit aquest any com el banc més innovador d'Europa Occidental per la revista nord-americana Global Finance per la seva transformació digital i innovació tecnològica.

CaixaBank ha estat premiat per la revista The Banker per la innovació de la seva aplicació mòbil, 'CaixaBank Now App', valorada com el millor projecte tecnològic en la categoria mobile dels premis Technology Projects Awards 2018. El premi suposa un reconeixement a una de les línies estratègiques de l'entitat: la transformació digital i l'aposta per la innovació tecnològica.

L'entitat presidida per Jordi Gual, i el conseller delegat és Gonzalo Gortázar, segueix reforçant el seu lideratge en banca digital amb la major base de clients digitals a Espanya: quota de penetració del 32%; 5,8 milions de clients digitals (el 55% del total de clients a Espanya) i 5 milions de clients en banca mòbil.

L'aplicació 'CaixaBank Now App' està orientada a l'experiència de l'usuari i integra un chatbot amb intel·ligència artificial com una de les seves característiques principals. Entre les seves funcions, destaquen l'accés a tots els serveis que ofereix el banc i eines més ràpides i intuïtives que faciliten la gestió dels comptes personals.

CaixaBank desenvolupa contínuament iniciatives innovadores centrades en l'experiència del client, la millora del servei i l'eficiència de l'entitat amb el desenvolupament de noves tecnologies. Aquest guardó suposa un reconeixement a l'aposta per la innovació tecnològica que el banc ha assumit al llarg de la seva història com un dels seus eixos estratègics i com un tret de la seva cultura, i per tant, al desenvolupament d'una de les línies del Pla Estratègic 2015-2018 del banc.

CaixaBank també ha estat elegit aquest any com el banc més innovador d'Europa Occidental (Western Europe 's Most Innovative Financial Institution) per la revista nord-americana Global Finance. La publicació ha valorat que l'entitat fomenti el pensament creatiu per desenvolupar noves eines financeres viables.

Reconeixements internacionals a CaixaBank

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.239 oficines, la major xarxa comercial de la península.

Recentment, CaixaBank ha estat escollit per primera vegada com a 'Millor Banc Digital a Europa Occidental' per la revista britànica Euromoney per la seva transformació digital i la seva innovació tecnològica.

A més, ha estat elegit com a millor banc d'Espanya per algunes de les publicacions internacionals especialitzades més prestigioses. De fet, l'entitat ha estat premiada com a millor banc a Espanya (Best Bank in Spain 2018) per la revista novaiorquesa Global Finance. A més, l'entitat també ha estat guardonada pel medi especialitzat Professional Wealth Management (PWM), del grup Financial Times, com a millor entitat de Banca Privada d'Europa per la seva aplicació de la tecnologia.

 

NOTÍCIES RELACIONADES