Nota de premsa

CaixaBank Payments & Consumer i la Universitat de Navarra creen una solució digital per ajudar els alumnes a finançar els seus estudis de forma 100% “online”

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Estudiants de la Universitat de Navarra

• Els alumnes poden finançar de manera àgil i immediata els seus estudis de grau i postgrau a través d'una operativa digital que es pot sol·licitar en el moment de realitzar la matrícula.

• El tràmit es pot realitzar des de qualsevol lloc d'Espanya, sense necessitat de desplaçaments físics ni tampoc estar donat d'alta com a client de CaixaBank.


CaixaBank, a través de la seva filial CaixaBank Payments & Consumer, i la Universitat de Navarra han creat una solució digital per ajudar els estudiants a finançar els seus estudis de forma 100% online i amb disponibilitat immediata del crèdit.

Gràcies a aquest desenvolupament, els alumnes de la universitat o els seus pares poden finançar la matrícula d'estudis de grau o de postgrau mitjançant un tràmit totalment online, que s'emplena àgilment a través del mòbil o de la web.

La sol·licitud es realitza en el mateix moment en què s'efectua la matrícula, a l’hora d’indicar la modalitat de pagament, directament des de la pàgina web de la Universitat. Aquesta solució ja s'ha implementat per la matrícula d'aquest curs 2021-22. No són necessaris desplaçaments físics ni a la pròpia Universitat ni a la xarxa d'oficines, i el tràmit pot fer-se des de qualsevol lloc d'Espanya. A més, és un servei disponible per totes les persones interessades, sense necessitat de ser prèviament client de CaixaBank ni tampoc requeriment de canviar d'entitat bancària posteriorment.

A través d'aquest desenvolupament, CaixaBank, CaixaBank Payments & Consumer i la Universitat de Navarra amplien la seva col·laboració amb l'objectiu d'oferir als estudiants i les seves famílies un servei de finançament amb la millor experiència d'ús.

Sobre CaixaBank Payments & Consumer

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l’entitat líder en finançament al consum i mitjans de pagament a Espanya fruit de la unió de CaixaBank Payments, CaixaBank Consumer Finance, PromoCaixa i 20 filials més.

La missió de la companyia se centra en desenvolupar solucions per oferir la millor experiència de pagament i facilitar el finançament de les il·lusions i projectes dels clients, de manera senzilla, àgil i responsable, a través de canals propis i acords amb grans distribuïdors comercials.

Sobre la Universitat de Navarra

La Universitat de Navarra, institució d’inspiració cristiana sense ànim de lucre, compta actualment en els seus sis campus amb més de 12.700 estudiants de grau, postgrau i doctorat. Des de la seva fundació, un dels objectius és que cap persona deixi d’estudiar en aquesta institució per falta de recursos econòmics, i per això s’impulsen diversos programes de beques, crèdits i ajudes, en col·laboració amb altres entitats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES