Nota de premsa

CaixaBank inaugura una oficina de model Store a El Puerto de Santa María

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Custòdia Caballero, directora oficina Store El Port de Santa María; Luis Llerena, director Àrea de Negocis de Sanlúcar; David de l'Alzina, alcalde del Port de Santa María; María Jesús Catalá, directora territorial CaixaBank a Andalusia Occidental; Yolanda Vera, directora comercial a Cadis i Huelva.

• L'alcalde, David de la Encina, i la directora territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental, María Jesús Catalá, han assistit a l'acte d'inauguració.

• Store El Puerto de Santa María és la desena oficina d'aquest model a la província de Cadis, que valora el lideratge de l'entitat en innovació, prioritzant la transparència i proximitat, donant resposta als comportaments i necessitats dels seus clients.

 

L'alcalde, David de la Encina, i la directora territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental, María Jesús Catalá; han inaugurat l'onzena oficina de model Store a la província de Cadis. L'acte va tenir lloc ahir a l'oficina situada al carrer Virgen de los Milagros, 91 i va comptar amb l'assistència de més de 50 clients.

La directora territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental, María Jesús Catalá, ha destacat, que "l'objectiu de la nova oficina és prioritzar la transparència i proximitat per donar resposta als comportaments i necessitats dels nostres clients".

La nova oficina Store El Puerto de Santa María va obrir les seves portes el passat 21 de desembre. Disposa d'una superfície de més de 300 m2, gestiona gairebé 8.000 clients i compta amb un equip de 9 gestors especialistes en Banca Particulars, Premier i de Negocis.

Innovació, transparència i proximitat

Les oficines Store representen un nou model d'atenció personal que es va iniciar el 2013. CaixaBank té avui més de 275 oficines d'aquest model a Espanya, 11 d'elles a la província de Cadis. El seu objectiu és donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i d'aproximar-se al món del comerç retail, buscant millorar l'experiència de compra del client dins l'oficina. "L'estètica de l'oficina és completament diferent al convencional de la mateixa manera que també canvia la relació entre els empleats i els clients, als qui donem tot el protagonisme", ha comentat María Jesús Catalá durant la seva intervenció.

En aquesta cerca de la proximitat amb el client i major qualitat de servei, l'oficina Store ofereix un horari ininterromput, de dilluns a dijous, de 8.30 a 18.30h i els divendres, de 8.30 a 14.30h.

A més, l'eliminació de les barreres físiques permet millorar la transparència en la relació client/empleat, ja que es comparteixen continguts entre tots dos, augmentant la proximitat entre ells.

Així mateix, per a l'atenció personalitzada i especialitzada que requereixen els clients de Banca Premier i Banca Privada, l'oficina disposarà de zones diferenciades que permeten una major privacitat.

Lideratge en innovació de CaixaBank

Les oficines Store són un pas endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda en l'àmbit internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.239 oficines, la xarxa comercial més gran de la península.

CaixaBank ha estat triat com a millor banc d'Espanya per algunes de les publicacions internacionals especialitzades més prestigioses. De fet, l'entitat ha estat premiada com a millor banc a Espanya (Best Bank in Spain 2018) per la revista novaiorquesa Global Finance i la britànica Euromoney (Best Bank in Spain 2017), entre altres. Així mateix, Euromoney també ha premiat CaixaBank, per quart any consecutiu, com a millor entitat de banca privada a Espanya el 2018 i ha triat l'entitat, per primera vegada, com a Millor Banc Digital d'Europa Occidental.

Considerat com un dels bancs més sostenibles del món, CaixaBank està inclòs en el Dow Jones Sustainability Index i forma part de l’A-List de CDP, la llista que distingeix les empreses líders en la lluita contra el canvi climàtic.

 

NOTÍCIES RELACIONADES