Nota de premsa

CaixaBank inaugura la tercera oficina de nou model Store a la ciutat de Manresa

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank inaugura la tercera oficina de nou model Store a la ciutat de Manresa

• L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, han assistit a l’acte d’inauguració.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana i l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, han inaugurat l’oficina Store Mercat Sagrada Família en un acte celebrat ahir i al que han assistit més d’un centenar de clients. També hi ha estat present el tinent d’alcalde d’Hisenda i Organització, Josep Mª Sala. L’acte ha comptat amb la presència de l’entrenador del BAXI Manresa, Joan Peñarroya i els jugadors Jordan Sakho i Sergi Garcia.

A la comarca del Bages, CaixaBank disposa de 4 oficines de nou model: tres a la ciutat de Manresa –Store Passeig Pere III, Store Bonavista i Store Mercat Sagrada Familia- i una a Sant Joan de Vilatorrada.

Durant l’acte, l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha agraït a CaixaBank la seva aposta per la ciutat. Jaume Masana, per la seva banda, ha destacat que “el nou model d’oficina té com a objectiu reforçar el vincle i la proximitat amb els nostres clients”.

CaixaBank té avui més de 300 oficines d’aquest model a l’Estat. Les oficines Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món del comerç retail, tot millorant l’experiència del client dins de l’oficina.

La nova oficina Store Mercat Sagrada Família, situada al carrer de Sant Cristòfol, s/n,  va obrir portes el passat 30 d’abril. L’oficina disposa d’una superfície de 340 m2, compta amb 9 empleats i gestiona prop de 7.000 clients.

Innovació, transparència i proximitat

CaixaBank aspira amb aquest nou model d’oficina a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca de Particulars, Banca Premier i Privada i Negocis mitjançant un nou model de relació que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat. En aquest nou model d’oficina Store es potencia l’atenció personal i la gestió de l’autoservei; s’acompanya i ajuda al client en l’ús dels caixers d’última generació situats a l’oficina per a que els empleats es centrin en la gestió de les operacions de valor. En aquest sentit, els clients reben la benvinguda, a l’entrada de l’oficina, per part d’un empleat que els guia en funció de les seves necessitats.

A més, l’eliminació de les barreres físiques permet millorar la transparència en la relació client/empleat, ja que es comparteixen continguts entre ambdós, augmentant la proximitat entre ells.

Així mateix, per a l’atenció personalitzada i especialitzada que requereixen els clients de Banca Premier i Banca Privada, l’oficina disposa de zones diferenciades que permeten una major privacitat.

Lideratge en innovació de CaixaBank

Les oficines Store són un pas endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars del 29,3%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients al mercat ibèric i 5.103 oficines, la major xarxa comercial de la península.

CaixaBank ha estat reconegut per algunes de les publicacions internacionals especialitzades més prestigioses. De fet, l’entitat ha estat premiada com a millor banc a Espanya 2019 i millor banc a l’Europa Occidental 2019 per la revista novaiorquesa Global Finance i  Banc de l’Any 2018 a Espanya (Bank of The Year in Spain 2018) per la revista  britànica The Banker, del grup Financial Times.  Tanmateix, Euromoney també ha premiat a CaixaBank, per quart any consecutiu, com a millor entitat de banca privada a Espanya el 2018 i ha escollit a l’entitat, per primer cop, com a Millor Banc Digital d’Europa Occidental.

Considerat com un dels bancs més sostenibles del món, CaixaBank està inclòs en el Dow Jones Sustainability Index i forma part de la A-List de CDP, la llista que distingeix a les empreses líders en la lluita contra el canvi climàtic

 

NOTÍCIES RELACIONADES