Nota de premsa

CaixaBank inaugura a Elda una oficina del nou model Store

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank inaugura la seva nova oficina de model Store a Elda

• Felipe Pulido, director comercial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, va presidir l'acte d'inauguració que va comptar amb l'assistència de més de 100 clients.

• Les oficines Store posen en valor el lideratge de l'entitat en innovació prioritzant la transparència i proximitat, i donant resposta als comportaments i necessitats dels seus clients.

Felipe Pulido, director comercial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana va inaugurar l'oficina Store Elda, en un acte en el qual també van estar presents Jorge Balbastre, director d'àrea de Negoci de CaixaBank a Alcoi, Vicente Molina, director de la citada oficina, al costat de més de 100 clients.

L’Store Elda està situada en el número 2 del carrer Hilarion Eslava, i és la quinzena oficina Store que CaixaBank té a la Comunitat Valenciana. Amb aquesta nova obertura, són ja més de 300 les oficines a tota Espanya d'aquest nou model financer enfocat a un assessorament més personalitzat cap als clients.

En concret, l’Store Elda tracta de donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i d'aproximar-se al món del comerç “retail”, buscant millorar l'experiència del client dins l'oficina. CaixaBank aspira amb aquest model d'oficina a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca Particulars, Banca Personal, Banca Privada i Negocis.

Felipe Pulido, director comercial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, va assenyalar que aquest nou concepte d'oficina “ens permetrà ser a Elda un punt de referència per a tots els ciutadans i estar accessibles per a tots els nostres clients, tant els de banca de particulars, com d'empreses, banca premier o banca privada. El client es trobarà amb un nou model de relació que està basat en la innovació, la transparència i la proximitat gràcies a una atenció personal”.

A més de l’Store d'Elda, CaixaBank compta a la Comunitat Valenciana amb altres catorze sucursals d'aquest model innovador situades nou d'elles a la província de València, una a Castelló i quatre a Alacant.

El director comercial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Felipe Pulido, durant la inauguració de l'oficina Store Elda

Innovació, transparència i proximitat

L’Store Elda, que compta amb més de 7.500 clients i una plantilla de 12 professionals dirigida per Vicente Molina, potència l'atenció personal i la gestió de l'autoservei. Així, els empleats ajuden el client en l'ús dels caixers i en els dispositius amb accés a Línia Oberta per, així, centrar-se en la gestió de les operacions de valor. En aquest sentit, els clients reben la benvinguda, a l'entrada de l'oficina, per un empleat que els guia en funció de les seves necessitats.

A més, l'eliminació de les barreres físiques permet millorar la transparència en la relació client/empleat, ja que es comparteixen continguts entre tots dos, augmentant la proximitat entre ells.

Així mateix, per a l'atenció personalitzada i especialitzada que requereixen els clients de Banca Premier i Banca Privada, l'oficina disposa de zones diferenciades amb major privacitat.

Lideratge en innovació de CaixaBank

Les oficines Store són un pas endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars del 29,3%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.103 oficines, la major xarxa comercial de la península.

CaixaBank ha estat reconegut per algunes de les publicacions internacionals especialitzades més prestigioses. De fet, l'entitat ha estat premiada com a millor banc a Espanya 2019 i millor banc a Europa Occidental 2019 per la revista novaiorquesa Global Finance, i Banc de l'Any 2018 a Espanya (Bank of The Year in Spain 2018) per la revista britànica The Banker, del grup Financial Times. Així mateix, Euromoney també ha premiat CaixaBank, per quart any consecutiu, com a millor entitat de banca privada a Espanya el 2018 i ha triat l'entitat, per primera vegada, com a Millor Banc Digital d'Europa Occidental.

Considerat com un dels bancs més sostenibles del món, CaixaBank està inclòs en el Dow Jones Sustainability Index i forma part de l’A-List de CDP, la llista que distingeix les empreses líders en la lluita contra el canvi climàtic.

 

NOTÍCIES RELACIONADES