Nota de premsa

CaixaBank i elBullifoundation presenten a Màlaga la Guia per a Emprenedors en Restauració, Mise en Place

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank i elBullifoundation presenten a Màlaga la Guia per a Emprenedors en Restauració, Mise en Place

Més de 1.000 clients de CaixaBank, emprenedors i empresaris del sector restauració, assisteixen a l’acte de presentació en el Teatre Cervantes amb Ferran Adrià i el director territorial de CaixaBank a Andalusia Oriental i Murcia, Juan Ignacio Zafra.

L’objectiu és que els emprenedors afrontin, amb les màximes garanties d’èxit, l’engegada d’un negoci de restauració i minimitzin el risc de la inversió.

CaixaBank i elBulliFoundation han presentat a Màlaga Mise en Place, Guia per gestionar un restaurant, un projecte per a emprenedors i empresaris en el qual s’explica, pas a pas, com posar en marxa un negoci de restauració, des de la idea inicial, incloent els tràmits i requisits legals, el pla de negoci, l’anàlisi de la competència, els recursos humans i el pla de màrqueting, entre altres aspectes clau per a la consecució de l’èxit empresarial del projecte.

Més de 1.000 clients de CaixaBank, emprenedors i empresaris del sector restauració, han assistit avui a l'acte de presentació al Teatre Cervantes amb Ferran Adrià i el director territorial de CaixaBank a Andalusia Oriental i Murcia, Juan Ignacio Zafra.

L'objectiu d'aquest manual, desenvolupat per un equip mixt de treball de CaixaBank i elBulliFoundation, és que les pimes i emprenedors afrontin, amb les màximes garanties d'èxit, el llançament d'un negoci de restauració i minimitzin el risc de la inversió realitzada. La guia recull tota l'experiència i coneixements adquirits per l'equip d’elBullifoundation al llarg de la seva trajectòria i és un dels primers resultats de l'acord signat entre ambdues institucions.

Mise en Place està disponible en dos formats. D'una banda, s'ofereix una edició impresa, de contingut resumit i caràcter motivador, i, d'altra banda, una versió digital en la qual s'amplia la informació continguda en la versió impresa i es recull tot el contingut teòric i pràctic desenvolupat durant 6 mesos d'intens treball, com a plantilles i altres materials pràctics per aplicar en la gestió dels negocis. A més, aquesta versió digital s'anirà actualitzant periòdicament amb les experiències dels emprenedors.

El llibre es pot consultar a la web de CaixaBank Negocis, i la versió impresa està a la disposició dels clients que ho sol·licitin al seu gestor.

“Work in progress”

Per a Ferran Adrià, “es tracta d'un projecte totalment viu en el qual hem de saber entendre les necessitats dels emprenedors per així arribar a ells i ajudar-los a millorar els seus projectes sent conscients de la seva complexitat”. D'aquest forma, es pretén aconseguir un alt grau d'interacció amb emprenedors i empresaris que permeti un flux incessant d'informació per adaptar el contingut de la guia a les pròpies necessitats del sector.

Segons Ferran Adrià, “al nostre país estem replets de talent, però en ocasions hem de ser conscients de la necessitat de gestionar eficientment; aquest és el punt d'inflexió que ens dóna el grau d'excel·lència necessari en els projectes”.

A més, dins del propi manual s'ha ressaltat la importància de la necessitat d'un lideratge efectiu doncs, en paraules d'Adrià, “la diferència entre la creació i la innovació, és un bon lideratge amb visió de futur i un rigorós model de gestió”.

CaixaBank, entitat de referència per al sector de la restauració

CaixaBank ha posat aquest complet manual a la disposició dels seus clients, a la pàgina web de CaixaBank Negocis. Amb aquesta iniciativa, l'entitat financera pretén aportar un valor diferencial als seus clients que es sumi a la completa oferta financera que CaixaBank posa a la disposició dels professionals del sector de la restauració.

El director territorial de CaixaBank a Andalusia Oriental i Murcia, Juan Ignacio Zafra, afirma que “aquesta iniciativa és una mostra de la importància que el sector de la restauració té per CaixaBank que, mitjançant CaixaBank Negocis, ofereix als professionals d'aquest sector productes i serveis dissenyats per facilitar la gestió del negoci, el finançament i la protecció necessàries. Per a això, CaixaBank compta amb un equip de gestors especialistes que es desplacen al propi negoci del client, perquè aquest no hagi de desplaçar-se ni sortir del seu establiment”.

Acord entre CaixaBank i elBulliFoundation

Mise en Place, Guia per gestionar un restaurant, és un dels primers resultats de l'acord signat recentment entre CaixaBank i elBulliFoundation, que contempla la creació d'equips de treball mixts per a diferents projectes.

La col·laboració de CaixaBank contribuirà al desenvolupament de la Bullipedia, projecte en el qual elBullifoundation està elaborant un estudi científic i històric en suport al sector agrari (segment en el qual actualment CaixaBank està focalitzat mitjançant AgroBank) i a altres sectors de productes específics.

L'acord entre CaixaBank i elBullifoundation, que té una durada de dos anys, amb possibilitat de renovació, inclou a més la creació de beques perquè clients joves de CaixaBank es puguin incorporar a l'equip de treball d’elBullifoundation o la celebració de conferències de Ferran Adrià dirigides a empleats i clients de CaixaBank.

 

NOTÍCIES RELACIONADES