Nota de premsa

CaixaBank i Comercia Global Payments informen a 40 professionals del sector hoteler lleonès de les últimes novetats en solucions e-commerce per a la gestió del negoci hoteler no presencial

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Jornada d’Hotel&Tourism a León

CaixaBank ha realitzat les xerrades informatives a Astorga i Ponferrada a través de la seva línia de negoci Hotels & Tourism, especialitzada en el sector turístic i hoteler i amb la col·laboració de Comercia Global Payments

CaixaBank ha informat a 40 empresaris hotelers de la província de León de les últimes novetats en solucions e-commerce per a la gestió del negoci hoteler no presencial. La primera de les sessions va tenir lloc el dimarts dia 10 a Ponferrada, al Museu de la Ràdio, i l'obertura fou a càrrec de Sra. Maria Antonia Gancedo López, regidora de Cultura, Turisme i Patrimoni Històric. En el cas d’Astorga, la sessió es va realitzar el dimecres 11, a Quatro Centro de Negocios i el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament d’Astorga, Pablo Peyueca González fou l'encarregat de donar la benvinguda.

Ambdues jornades van comptar amb el responsable multi territorial de CaixaBank Hotels & Tourism, Marcos Cereijo i amb el director regional del centre de Comercia Global Payments, Javier Fernández. Aquestes sessions han permès mostrar als empresaris turístics interessats les últimes novetats e-commerce relatives als productes bancaris orientats a la venda no presencial del sector hoteler.

CaixaBank, entitat de referència en el sector turístic, ha tancat l'exercici de l'any 2017 amb una concessió de 1.500 milions de crèdit al sector hoteler, una xifra que revela el bon comportament de la indústria en aquest moment. CaixaBank Hotels&Tourism, el seu segment de negoci especialitzat en l'atenció de les empreses del sector, pronostica un creixement del 20% en la producció de crèdit al sector en el seu primer any d'activitat.

Actualment, dos de cada tres hotels són clients de CaixaBank, la qual cosa es tradueix en més del 66% del total d'aquest col·lectiu.

Un nou model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers

La nova línia de negoci CaixaBank Hotels&Tourism, que es va presentar de manera oficial el passat mes de gener a Fitur, ha estat creada per enfortir i posar en valor el lideratge de l'entitat financera en el mercat turístic, mitjançant un nou model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers. Així mateix, CaixaBank, presidida per Jordi Gual i dirigida pel conseller delegat Gonzalo Górtazar, té per objectiu l'especialització territorial per dinamitzar l'activitat comercial del sector hoteler, a través d'una extensa xarxa de professionals experts en aquesta activitat.

CaixaBank és l'entitat de referència en el sector turístic amb una cartera de més de 14.000 clients i 5.000 milions d'euros de volum de negoci. D'aquesta manera, CaixaBank Hotels&Tourism ha posat a la disposició del mercat hoteler una oferta de productes i serveis diferencials i una potent xarxa de professionals experts en el sector que ajudaran la indústria turística a optimitzar la rendibilitat del seu negoci i a simplificar la seva activitat diària.

La incorporació de nous productes i serveis específics per al mercat hoteler complementa l'especialització en el sector tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings.

Un dels serveis més destacats que CaixaBank posa a la disposició dels hotels, especialment dels hotels familiars o mitges cadenes hoteleres, és la possibilitat d'anticipar el cobrament de les seves reserves d'habitacions.

Aquest servei, denominat factoring turístic, a més de minimitzar el risc comercial d'impagament dels seus clients, suposa una injecció econòmica que l'hoteler pot destinar a preparar la següent temporada en condicions excepcionals o invertir en la millora de les instal·lacions. Un dels objectius de CaixaBank és donar una ràpida resposta a les necessitats tant del segment hoteler com dels seus proveïdors, que tenen unes exigències molt específiques de finançament de circulant, a causa de la temporalitat del negoci i la procedència dels seus clients.

Entitat de referència en el sector turístic

El 2008, l'entitat va crear un àrea de negoci dedicada en exclusiva a aquest sector i va convertir CaixaBank en la primera entitat financera a Espanya a posar en marxa una direcció especialitzada en aquest segment.

El 2017, l'entitat va concedir més de 1.500 milions d'euros de crèdit al sector hoteler, fruit en part de l'acord amb la Confederació d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT) que s'ha anat renovant des del 2011.

Durant aquests anys, CaixaBank ha reforçat el seu paper entre les empreses i negocis hotelers, signant acords de col·laboració amb diferents associacions i organitzacions, entre els quals destaca el conveni amb la CEHAT, a més de l'assistència a les fires turístiques més importants d’àmbit mundial com Fitur i la World Travel Market, el fòrum Exceltur i el fòrum anual d’Hosteltur, una cita ineludible del sector.

El banc que trien les empreses

CaixaBank s'ha consolidat el 2017 com l'entitat preferida per les empreses. Segons l'estudi de penetració de mercat de FRS Inmark, el 48% de les companyies espanyoles que facturen entre 1 i 100 milions d'euros són clients de CaixaBank.

CaixaBank compta amb una xarxa especialitzada formada per 117 centres repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.245 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament d'empreses.

 

NOTÍCIES RELACIONADES