Nota de premsa

CaixaBank celebra un esdeveniment gastronòmic a l’Hemisfèric de València per reforçar la relació amb els seus clients de banca privada

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Xicu Costa, director territorial de CaixaBank en la Comunitat Valenciana, Raúl Mir, director de Banca Privada y Banca Premier de CaixaBank de la Comunitat Valenciana y Miguel Martí, chef invitado a la experiencia gastronómica.

• Una selecció de clients han pogut gaudir d’una experiència gastronòmica a l’edifici de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València a càrrec del xef Miquel Martí.

• Aquesta acció s’engloba dintre del programa ‘En essència’, que té com a objectiu reforçar la relació amb els clients de Banca Privada a través d’experiències exclusives.

• CaixaBank compta amb 42 professionals repartits en 3 centres de banca privada a la Comunitat Valenciana, que atenen a 6.600 clients i gestionen un patrimoni de 3.600 milions d'euros.

CaixaBank va celebrar ahir a l’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València una nova sessió del programa ‘En Essència 2017’, acció dissenyada per CaixaBank per reforçar la relació amb els seus clients al segment de banca privada. Xicu Costa, director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, i Raúl Mir, director de Banca Privada i Banca Premier de CaixaBank en aquesta comunitat autònoma, van presidir una cita en la qual 300 clients van poder degustar una experiència gastronòmica especial de la mà del prestigiós xef Miquel Martí.

Miquel Martí, restaurador que va ser guardonat l'any 2009 amb el premi Empresa de l'Any i l’any 2010 amb el premi ASOTUR, va ser el protagonista de la jornada, interactuant amb els convidats i donant una xerrada sobre innovació a l'alta cuina. Després de l'explicació, tots els assistents van poder degustar un menú exclusiu preparat pel xef on no va faltar creativitat a cada plat.

Es tracta d'un esdeveniment exclusiu i totalment diferencial, en el qual tots els detalls, des del concepte creatiu fins a la música, estan especialment dissenyats per a CaixaBank Banca Privada. La proposta d'aquesta edició s'ha centrat a desenvolupar una experiència gastronòmica diferent, que jugui amb les formes de l'elaboració dels plats per crear elements únics. De la mà d'importants mestres cuiners de tot el país, ‘En Essència’ relaciona aquests esdeveniments gastronòmics amb la música, concretament amb el jazz. Les experiències gastronòmiques s'han desenvolupat en llocs triats específicament per la seva transcendència i solemnitat per donar sobrietat a la jornada.

A més de la trobada d'ahir a València, altres ciutats com Palma de Mallorca, Càceres, Bilbao o Pamplona ja han gaudit del programa ‘En Essència’. Abans de finalitzar l'any, estan previstes dues jornades més a Madrid i Barcelona respectivament.

Una iniciativa consolidada por l’èxit de públic i resultats

CaixaBank va apostar per primera vegada per la creació d'un esdeveniment propi l’any 2014, amb l’objectiu de fomentar la relació amb els seus clients de banca privada. Davant la bona acollida, l’any 2015 es va decidir organitzar una gira per diverses ciutats espanyoles. Fins avui, s'estima que han assistit als esdeveniments artístics de CaixaBank Banca Privada més de 6.000 persones. L'edició 2017 de “En Essència” suposa la consagració del format, donat l'èxit de públic i de resultats.

CaixaBank Banca Privada, referència al sector financer

CaixaBank Banca Privada gestiona actualment 62.200 milions d’euros, segon dades a tancament de 30 de setembre de 2017, i disposa de 57.200 clients.

La clau de l'èxit es basa en un model de banca privada, que combina el servei universal d'oficines, amb més de 5.000 sucursals, amb un servei especialitzat format per 550 gestors, 44 centres exclusius i unes prestacions tecnològiques que permeten oferir assessorament des de qualsevol lloc. A València, el centre de CaixaBank Banca Privada està ubicat al carrer Pintor Sorolla número 2 i compta amb 22 professionals.

El model d'assessorament patrimonial de CaixaBank s'inspira en els mateixos valors fonamentals que guien tota l'actuació de tota l'entitat: qualitat, confiança i compromís social. CaixaBank té una forma única d’entendre l’assessorament, feta realitat per un equip compromès amb una àmplia trajectòria a Banca Privada i especialitzat en assessorament financer.

L’entitat ha estat reconeguda durant els tres darrers anys com a Millor Banca Privada a Espanya, segons la revista Euromoney, a partir de les enquestes realitzades a l’entitat de tot el món, gestors d’alts patrimonis i family offices, els quals identifiquen a les que consideren millors entitats de banca privada.

 

NOTÍCIES RELACIONADES