Nota de premsa

Setanta empleats de CaixaBank es graduen en la primera promoció del màster en Negoci Bancari i Gestió i assessorament de clients

Titulació pionera en Espanya impartida per la UPF Barcelona School of Management

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
El director de RR.HH. i Organització de CaixaBank, Xavier Coll, i el rector de la UPF, amb els empleats graduats

• El màster és el resultat de tres diplomatures de postgrau obtingudes prèviament per aquests professionals

Un total de 70 empleats de CaixaBank s'han convertit avui en la primera promoció d'alumnes que es gradua en el màster en Negoci Bancari i Gestió i assessorament de clients, impartit per la UPF Barcelona School of Management. Aquesta titulació, pionera en Espanya, està dissenyada per a tots aquells professionals que hagin d'acompanyar i assessorar financerament als seus clients i vulguin fer-ho amb seguretat i a partir d'un coneixement rigorós i exhaustiu del funcionament dels mercats financers i de la fiscalitat vigent. Es tracta d'una formació que està molt pel damunt de les exigències actuals del regulador.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins l'objectiu de CaixaBank de complir amb un dels principals reptes del Pla Estratègic 2015-2018 de l'entitat, que estableix com prioritat comptar amb l'equip humà més preparat i dinàmic, per a millorar així la qualitat del servei al client.

Per graduar-se en el màster, els empleats de CaixaBank han degut obtenir prèviament tres diplomes de postgrau: el d'Assessorament Financer; el d'Expert en Estalvi i Previsió; i el d'Anàlisi de Risc Bancari. A més, per a completar l'itinerari, els alumnes han hagut de cursar dues assignatures centrades en habilitats aplicables al management i en l'adquisició de noves perspectives sobre pensament i visió de futur.

D'aquesta manera, els empleats de CaixaBank milloren els seus coneixements per a plantejar solucions d'estalvi i previsió personalitzades segons les necessitats i interessos de cada client i per a analitzar amb criteri les operacions de finançament que aquest pot precisar en cada moment del seu cicle personal i vital.

El director de Recursos Humans i Organització de CaixaBank, Xavier Coll, ha agraït als empleats el gran esforç realitzat: “Avui, 70 professionals de CaixaBank han rebut el reconeixement al seu esforç, la seva capacitat de superació i el seu compromís exemplar. Tot això els ha portat a convertir-se en els primers professionals de l'entitat en obtenir una triple diplomatura que es tradueix en el Màster en Negoci Bancari i Gestió i assessorament de clients, que ha impulsat CaixaBank al costat de la UPF Barcelona School of Management”.

Aposta per l'assessorament certificat

CaixaBank està reforçant la formació en capacitats professionals dels seus empleats, amb l'objectiu d'oferir el millor servei possible als seus clients. En aquest sentit, més de 10.500 empleats compten ja amb la certificació en Assessorament Financer. Tots els empleats que presten els seus serveis en els segments prioritaris en assessorament (banca privada, directors d'oficina i gestors de banca premier) estan ja certificats. A més, el banc té com repte certificar a tots els seus empleats en els propers dos anys.

Sobre la UPF Barcelona School of Management

La UPF Barcelona School of Management és l'escola de màsters i postgraus de la Universitat Pompeu Fabra, una de les millors universitats del món segons els principals rànquings internacionals. S'imparteixen al voltant d'un centenar de màsters i postgraus en vuit àrees de coneixement diferents, a més dels programes dissenyats a mida per a empreses i organitzacions. En el camp de l'Economia i els Negocis, la Universitat Pompeu Fabra (UPF) està considerada la millor d'Espanya, 12a en Europa i 40 del món segons el Rànquing Times Higher Education (2018).

 

NOTÍCIES RELACIONADES