Nota de premsa

Rafael Herrador dirigirà la nova Direcció Territorial Centre de CaixaBank, composta per Madrid i Castella-La Manxa

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Rafael Herrador al capdavant de la DT Centre de CaixaBank

• La fins ara màxima responsable de la Direcció Territorial Castella-la Manxa i Extremadura, Cristina González Viu, serà la nova directora general de MicroBank.

El Comitè de Direcció de CaixaBank ha decidit crear la nova Direcció Territorial Centre que integrarà Madrid i Castella-la Manxa. La nova Territorial neix amb l'objectiu de reforçar el servei als clients, així com millorar l'eficiència dels recursos. A més, amb aquesta nova reorganització territorial, l'entitat simplifica la seva estructura passant de les 13 direccions territorials actuals a 12.

Rafael Herrador serà el màxim responsable d'aquesta nova Direcció Territorial Centre que gestionarà l'activitat de les 515 oficines i prop de 1,7 milions de clients que té l'entitat en aquestes dues comunitats.

Herrador és llicenciat en Dret i màster en Direcció i Gestió Bancària per IADE. Al llarg de la seva trajectòria professional ha exercit càrrecs de responsabilitat en diverses entitats com a Central Hispà, Banc Santander Central Hispà i Sabadell, on va liderar la Direcció Territorial d'Empreses per a Andalusia, Canàries i Extremadura, abans d'incorporar-se a CaixaBank.

Per part seva, Cristina Gonzalez Viu, que fins ara era la directora territorial de CaixaBank a Castella-la Manxa i Extremadura, serà proposada al Consell d'Administració de MicroBank com a nova directora general del banc social.

CaixaBank és el grup financer líder en banca minorista a Espanya i un dels més importants de Portugal, on controla el 100% de BPI. El banc, presidit per Jordi Gual i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té 15,6 milions de clients en el mercat ibèric; la major xarxa comercial de la península, amb prop de 5.000 oficines; i continua reforçant el seu lideratge en banca digital amb 6,3 milions de clients digitals.

 

NOTÍCIES RELACIONADES