Nota de premsa

Pamplona marca el rècord del Plaza 3x3 CaixaBank 2019

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Plaza del Castillo, lloc que va acollir el Plaza 3x3 CaixaBank de Pamplona

Més de 1.500 participants distribuïts en 310 equips de totes les categories i un total de 420 partits disputats han marcat el rècord del Plaza 3x3 CaixaBank 2019 en una jornada espectacular, celebrada aquest diumenge a l'emblemàtica Plaza del Castillo de Pamplona, a la qual a més hi han assistit uns 5.000 visitants.

La quarta jornada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank, que s'ha celebrat aquest diumenge a l'emblemàtica Plaza del Castillo de Pamplona, ha marcat un rècord de participació en la present edició 2019: més de 1.500 jugadors, jugadores i entrenadors, un total de 310 equips, 420 partits disputats i la presència d'uns 5.000 visitants. En resum: una festa multitudinària i espectacular.

La jornada, que com sempre ha estat oberta a familiars de jugadors i jugadores i al públic en general, ha començat a les 9.00 del matí i al migdia s'han celebrat diversos concursos, en els quals han participat nombrosos nens i nenes. Les ja familiars pistes CaixaBank i Univers Dona han estat de nou els principals escenaris de l'esdeveniment, que ha destacat una vegada més pel seu caràcter de diversió, competició i participació.

Aquesta quarta parada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019 organitzat per la FEB ha comptat amb la col·laboració del Govern de Navarra i l'Ajuntament de Pamplona, així com de la Federació Navarresa de Bàsquet i un equip de 25 voluntaris adscrits al Programa de Voluntaris FEB-CaixaBank.

La jornada ha conclòs al voltant de les 20.00, amb el lliurament dels premis a equips i jugadors guanyadors en cadascuna de les categories, a la qual hi han assistit representants de les institucions locals.

El Plaza 3x3 CaixaBank es pot seguir en tots els seus detalls a través de la pàgina http://www.feb.es/plaza3x3.aspx.

Pablo Bretos: “Molt satisfets per la gran participació”

El president de la Federació Navarresa de Bàsquet, Pablo Bretos, ha destacat que “estem molt agraïts perquè Pamplona sigui una de les ciutats en les quals el Plaza 3x3 CaixaBank repeteix cada any, i al fet que l'Ajuntament ens faciliti celebrar-ho en aquest fantàstic escenari. A més, estem satisfets per la gran participació que hem aconseguit també aquest diumenge, tant de jugadors i jugadores com de visitants, que han pogut gaudir de l'experiència a la nostra Plaza del Castillo”.

Javier Larrañaga: “És un orgull acostar el bàsquet als ciutadans de Pamplona”

Per la seva banda, el director d'Empreses de CaixaBank a Navarra, Javier Larrañaga, ha remarcat que “és un orgull per a CaixaBank acostar el bàsquet als ciutadans de Pamplona. Un altre any més, l'entitat aposta per la ciutat com a lloc estratègic per portar el major campionat de bàsquet 3x3 gratuït i a l'aire lliure d'Espanya. Com a entitat compromesa amb el bàsquet, amb el qual compartim valors humans i estratègics com l’esforç, el compromís, el treball en equip, l’esperit de superació i el respecte, ens sentim identificats amb aquest projecte que ens posiciona com a un patrocinador de referència en el bàsquet espanyol”.

8 anys de bàsquet a les places més emblemàtiques

La d'aquest any 2019 serà la vuitena edició del Plaza 3x3 CaixaBank, el programa de promoció del bàsquet 3x3 gratuït i al carrer que des de 2012 ha recorregut gran part de la geografia espanyola amb parades a les places més emblemàtiques de les nostres ciutats. Amb l'edició 2018 del circuit -que es va celebrar a Còrdova, Logronyo, Albacete, Pamplona, València, Tenerife, Càceres, Múrcia i Almeria- el torneig ha aconseguit els 9.450 equips inscrits, 15.000 partits disputats, gairebé 40.000 participants i prop de 177.000 visitants des de la seva creació. El Plaza 3x3 CaixaBank, organitzat per la FEB, compta amb el suport de CaixaBank, soci patrocinador que dona nom al circuit, i la col·laboració de les institucions locals i autonòmiques, així com de les Federacions Autonòmiques.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. A través de la seva àmplia xarxa d'oficines, la major de totes distribuïda per la geografia espanyola, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per generar notorietat en el territori d'influència. Per aquest motiu, CaixaBank impulsa any rere any, des de fa set edicions, el circuit de bàsquet 3x3 més gran d'Espanya, que ha recorregut les places més emblemàtiques de més de 30 ciutats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES