Nota de premsa

Marc Benhamou, nou Director Territorial de CaixaBank a Castella i Lleó-Astúries

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Marc Benhamou, nou Director Territorial de CaixaBank a Castella i Lleó-Astúries

Marc Benhamou ha estat nomenat nou Director Territorial de CaixaBank a Castella i Lleó-Astúries, en substitució de José Manuel Bilbao, qui dirigirà a partir d'ara la nova Direcció Executiva de Morositat, Recuperacions i Actius Adjudicats situada a la seu corporativa de l'entitat.

Com a nou màxim responsable d'aquesta Direcció territorial, Marc Benhamou gestionarà l'activitat de les 360 oficines i més de 640.000 clients que té l'entitat en aquestes dues comunitats.

Marc Benhamou, que fins ara era Director Territorial de CaixaBank a Galícia, és llicenciat en Ciències Empresarials per l’Universitat de la Corunya i diplomat en Alta Direcció pel IESE. Es va incorporar a CaixaBank el 2001 i ha exercit diversos càrrecs de responsabilitat, destacant la seva labor com a delegat general i, posteriorment, com a Director Territorial.

Per la seva banda, José Manuel Bilbao, que fins ara era Director Territorial de CaixaBank a Castella i Lleó-Astúries, va estudiar Ciències Econòmiques i Empresarials, i és diplomat en Alta Direcció pel IESE. Es va incorporar a l'entitat el 1999 i, des de llavors, ha exercit diferents càrrecs de responsabilitat a l'entitat, entre els quals destaca la seva tasca com a director d'Àrea de Negoci i, posteriorment, com a delegat general del Pais Basc.

 

NOTÍCIES RELACIONADES