Nota de premsa

la Caixa s'uneix a Ecommerce &Tech com a Global Partner per potenciar l'emprenedoria al digital business

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
la Caixa s'uneix a Ecommerce &Tech com a Global Partner per potenciar l'emprenedoria al digital business

"la Caixa" s'incorpora en qualitat de global partner a Ecommerce & Tech Barcelona, el clúster digital i tecnològic de Barcelona. Impulsada per una vintena d'emprenedors d'empreses com eDreams, Privalia, Softonic, Let'sBonus, Grup Inspirit o Grup ITnet i amb el suport de Barcelona Activa, Ecommerce & Tech Barcelona reuneix als més importants actius del sector del negoci digital de la ciutat.

El clúster té com a objectiu consolidar i potenciar un sector emergent format, majoritàriament, per empreses digitals i de comerç electrònic. Entre les entitats que conformen l'ecosistema digital a la ciutat comtal, 20 tenen una presència internacional en més de 40 països, una facturació superior als 5.000 milions d'euros i més de 5.000 professionals contractats. Unes dades que confirmen a Barcelona com a ciutat de referència en aquest sector a Espanya i als països del sud d'Europa.

Amb la incorporació de "la Caixa" a Ecommerce&Tech, l'entitat reforça el seu compromís amb el l'emprenedoria d'avantguarda, amb la innovació i les companyies amb alt potencial de creixement. A més, les dues entitats fomenten la seva col• laboració en pilars tan bàsics per al sector del negoci digital com el suport econòmic i financer.

"El decidit suport de "la Caixa" al clúster reafirma l'aposta de l'entitat pels emprenedors del sector digital. A més, la incorporació de partners tan potents com aquesta entitat financera reforcen al clúster en la consecució dels seus objectius", va afirmar Miguel Vicente, president de Ecommerce & Tech. "Volem que les empreses tecnològiques i digitals ens vegin com un aliat que facilita negoci, ofereix suport en la cerca de finançament i fomenta l'intercanvi de coneixement i experiència", va afegir.

El president de Ecommerce & Tech va convidar a "tots els emprenedors tecnològics de la ciutat" a sumar-se a la iniciativa. "L'i-commerce pot convertir-se en el tractor d'altres sectors i atreure talent, i amb acords amb entitats com "la Caixa" estem segurs que aconseguirem els nostres objectius", va sostenir.

Amb l'acord, el clúster aconsegueix un aliat molt important per seguir amb la promoció de Barcelona com HUB digital i tecnològic de referència internacional, el foment de la cultura emprenedora - a través de l'intercanvi d'emprenedors d'èxit amb nous emprenedors, la connexió amb l'smart money i amb universitats i escoles de negoci - la priorització del sector tecnològic i digital com a motor econòmic - contribuint a adaptar l'entorn legal i fiscal a la realitat de l'ecosistema emprenedor - i de canvi tecnològic d'economies tradicionals. Finalment, es considera prioritària la connexió amb la Mobile World Capital i el Mobile World Congress per aconseguir nous models de negoci i formatius.

En tan sols un any d'existència, el clúster acumula més de 140 associats, representant a més de 250 empreses vinculades al sector tecnològic i digital de la ciutat.
 

NOTÍCIES RELACIONADES