Nota de premsa

Juan Pedro Badiola dirigirà la nova Direcció Territorial Nord de CaixaBank, formada pel País Basc, Cantàbria i Astúries

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

El Comitè de Direcció de CaixaBank ha decidit crear la nova Direcció Territorial Nord que integrarà País Basc, Cantàbria i el Principat d'Astúries. La nova Territorial neix amb l'objectiu de reforçar el servei als clients, així com millorar l'eficiència dels recursos.

Juan Pedro Badiola serà el màxim responsable d'aquesta nova Direcció Territorial Nord que gestionarà l'activitat de les 249 oficines i més de 625.000 clients que té l'entitat en aquestes tres comunitats.

Juan Pedro Badiola, de 59 anys d'edat i natural d'Amorebieta (Bizkaia), és llicenciat per la Universitat de Deusto en Ciències Econòmiques i Empresarials, a més d'haver cursat un màster en economia europea i un programa d'alta direcció d'empreses per IESE. Badiola porta vinculat a l'entitat des de 1991 i al llarg d'aquests gairebé 30 anys ha ocupat diferents llocs de direcció com el de Delegat General del País Basc o Delegat General d'Empreses a la zona nord. Ja al juliol de 2012, va ser nomenat Director Territorial de País Basc i Cantàbria i des de llavors ha exercit aquesta tasca de direcció.

CaixaBank és el grup financer líder en banca minorista a Espanya, amb 15,6 milions de clients. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té la xarxa comercial més important de la península, amb prop de 5.000 oficines i el lideratge en innovació. A més disposa de la major base de clients digitals d'Espanya (6,3 milions).

 

NOTÍCIES RELACIONADES