Nota de premsa

José Ignacio Goirigolzarri i Gonzalo Gortázar transmeten a la plantilla un missatge d’unitat, confiança i responsabilitat davant del triple repte del 2021: sanitari, econòmic i d’integració

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Trobada telemàtica de directius de CaixaBank

• En el primer dia operatiu després del tancament de la fusió legal entre CaixaBank i Bankia, el president i el conseller delegat de l'entitat s'han reunit de forma telemàtica amb a prop de 8.000 directius i divendres passat es van adreçar a la plantilla mitjançant un vídeo institucional.

• El president executiu de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, subratlla que “hem de treballar com un únic equip per aconseguir aquest objectiu tan ambiciós que és liderar la transformació del nostre sector, i fer-ho des d'una enorme proximitat als nostres clients i a la societat”.

• El conseller delegat, Gonzalo Gortázar, insisteix en què “tota l'organització ha d'estar bolcada en el servei al client perquè aquesta renovada CaixaBank, més forta que mai, ens permeti assolir nous èxits des del lideratge del mercat bancari espanyol”.

• Un total de 15.918 professionals de Bankia han rebut avui un pack de benvinguda que inclou un vídeo de missatges de benvinguda protagonitzat per membres d'ambdues plantilles i la targeta d'empleat.


En el primer dia operatiu després del tancament de la fusió legal entre CaixaBank i Bankia el passat divendres 26 de març, el president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, i el conseller delegat, Gonzalo Gortázar, s'han reunit de forma telemàtica amb prop de 8.000 directius de l'entitat i divendres passat es van adreçar a la plantilla mitjançant un vídeo institucional.

Ambdós directius han transmès un missatge d'unitat, confiança i responsabilitat davant el repte de la integració, que es desenvoluparà en paral·lel a la gestió de la crisi sanitària i econòmica durant l'exercici 2021. 

“Liderar la transformació del sector financer”

José Ignacio Goirigolzarri ha mostrat la seva “alegria i orgull per estar constituint el primer grup financer del país” encara que, al mateix temps, ha assenyalat que “hem de ser també conscients de la nostra enorme responsabilitat i de l'entorn complex a què ens enfrontem”.

En el seu primer missatge a tota la plantilla, Goirigolzarri ha manifestat que “hem d'afrontar aquesta nova etapa amb una actitud oberta al canvi i a la transformació. I aquesta actitud només és possible si tenim una gran humilitat intel·lectual i una gran determinació en l'acció, en la implementació, que és el que transforma la realitat i crea valor”.

A més, el president executiu de CaixaBank -pendent de la seva ratificació demà pel Consell d'Administració- també ha volgut destacar la importància de l'equip. “Una fusió entre dues grans entitats exigeix grans dosis de col·laboració, de lleialtat cap a l'equip i d'una gran generositat”, ha apuntat

En aquest sentit, Goirigolzarri ha subratllat que “hem de treballar com un únic equip per aconseguir aquest objectiu tan ambiciós que és liderar la transformació del nostre sector, i fer-ho des d'una enorme proximitat als nostres clients i a la societat”.

“Tota l'organització ha d'estar bolcada en el servei al client”

Per part seva, el conseller delegat, Gonzalo Gortázar, ha celebrat  “la culminació d'una etapa de més de sis mesos de treball preparatori perquè aquest projecte es faci realitat” i ha donat  “una afectuosa benvinguda a CaixaBank a totes les persones procedents de Bankia”.

Durant la seva intervenció, Gortázar ha posat el focus en els clients: “Tota l'organització ha d'estar bolcada en el servei al client. La seva satisfacció ha estat i serà la clau del nostre èxit, i hem d'ajudar-los a superar els enormes desafiaments a què s'enfronten”.

A més dels clients, el conseller delegat ha repetit que “la clau de l'èxit és en nosaltres mateixos, en l'equip. Ja som només un equip. No tenim cap distinció per provenir d'una entitat o una altra. Junts tenim un equip impressionant, jugarem sempre en equip, remant en la mateixa direcció. Així recollirem èxit rere d'èxit”.

I ha tancat les seves paraules amb un missatge d'optimisme: “Hem de tenir la màxima confiança en nosaltres mateixos, en aquesta renovada CaixaBank, més forta que mai, perquè ens permeti assolir nous èxits des del lideratge del mercat bancari espanyol. És una formidable oportunitat i no la desaprofitarem”. 

Pack de benvinguda per als 15.918 empleats de Bankia

D'altra banda, un total de 15.918 professionals de Bankia han rebut avui un welcome pack, que inclou un vídeo en què diversos empleats comparteixen missatges de benvinguda, així com la targeta d'empleat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES