Nota de premsa

Jardí de Ses Bruixes Boutique Hotel i Nobu Hotel Ibiza Bay guanyen la primera edició del “Premi CaixaBank Millor Hotel de les Illes Balears 2017”

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
D'esquerra a dreta. David Rico, Director d'Hotels&Tourism, María Alsina, directora territorial de Balears, Francina Armengol, Presidenta del Govern Balear, els representants dels hotels premiats, Ses Bruixes Boutique Hotel i Nobu Ibiza, Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank

• La primera edició d'aquest guardó reconeix els hotels balears que durant el 2013 i el 2017 han impulsat els millors projectes d'actuacions en els àmbits de disseny, innovació i/o modernització.

• El premi s'ha lliurat avui a l’stand d’Hotels&Tourism de CaixaBank en l'àmbit de la 38a edició de la Fira Internacional de Turisme (Fitur).

• La presidenta del Govern Balear, Francina Armengol, i el director general de CaixaBank, Juan Alcaraz, han estat els encarregats de lliurar els premis als dos hotels guanyadors.

El jurat del “Premi CaixaBank Millor Hotel de les Illes Balears 2017” constituït per representants de CaixaBank i de les associacions la Federació Empresarial de Mallorca (FEHM), la Federació Empresarial Hotelera d'Eivissa i Formentera (FEHIF), l'Associació Hotelera de Menorca (ASHOME) i els estudis d'arquitectura d’OHLAB i SCT ha seleccionat els guanyadors de la primera edició d'aquest guardó que ha recaigut en el Jardí de Ses Bruixes Boutique Hotel i en el Nobu Hotel Ibiza Bay. La presidenta del Govern Balear, Francina Armengol, i el director general de CaixaBank, Juan Alcaraz, han estat els encarregats de lliurar els premis als dos hotels guanyadors. Per la seva banda, la vicepresidenta del Govern Balear, Bel Busquets, i María Alsina, directora territorial de CaixaBank a les Illes Balears, han estat les encarregades de lliurar el reconeixement als finalistes a l’stand d’Hotels & Tourism que CaixaBank té en la 38a edició de FITUR.

En la seva voluntat de potenciar el sector turístic i premiar a les millors pràctiques i iniciatives, CaixaBank va convocar el setembre passat el premi que té com a objectiu identificar, reconèixer i premiar a l'empresa hotelera balear, amb activitat en el sector turístic que, segons el parer del jurat del premi, hagi realitzat durant el 2013 i el 2017 els millors projectes de construcció, reforma integral o actuacions en els àmbits de disseny, innovació i/o modernització.

Juan Alcaraz, director general de CaixaBank, ha destacat la importància del sector turístic i hoteler per a l'entitat. “Per això, CaixaBank ha apostat per la creació d'aquest guardó territorial que pretén reconèixer els projectes hotelers més innovadors de la comunitat. Amb aquest premi l'entitat té com a objectiu ajudar a l'impuls de la competitivitat del sector turístic espanyol, així com acompanyar als nostres clients en la seva aposta per mantenir el seu lideratge.”

Per a María Alsina, directora territorial de CaixaBank a Balears, “aquest premi es convertirà en un referent de prestigi dins el sector turístic com ho demostren la gran qualitat dels gairebé 50 hotels participants i l'interès que ha generat la convocatòria. Em consta que la votació ha estat molt difícil per al jurat per l'altíssim nivell que han presentat tots”.

Aposta pel sector turístic i hoteler amb CaixaBank Hotels & Tourism

Recentment CaixaBank ha reafirmat la seva aposta pel sector turístic i hoteler amb el llançament de CaixaBank Hotels & Tourism, una línia de negoci creada per consolidar el lideratge de l'entitat en el mercat turístic a través d'un nou model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers i que s'articularà a través d'un servei especialitzat. L'objectiu d'aquesta iniciativa és oferir a les empreses d'aquest sector l'atenció personalitzada que necessiten mitjançant la creació d'un equip de 30 professionals que ofereixen a cada client un servei de valor afegit, basat en l'excel·lència, qualitat i proximitat, i que estaran situats per tot el territori espanyol.

CaixaBank ofereix als hotels diferents línies de finançament de circulant, descomptes comercials, factoring i línies de confirming. Tot i així, la proposta de valor de l'entitat no està únicament en el seu ventall de productes i serveis, sinó que es basa en la capacitat de l'equip d'especialistes per confeccionar una solució a mesura de les necessitats específiques de cada client.

CaixaBank, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, és l'entitat de referència en el sector turístic amb una cartera de més de 14.000 clients i 5.000 milions d'euros de volum de negoci. A més, sota la marca CaixaBank Hotels & Tourism, l'entitat preveu un creixement del 20% en el seu volum de negoci en el seu primer any d'activitat. Actualment, dos de cada tres hotels són clients de CaixaBank, la qual cosa es tradueix en més del 63% del total d'aquest col·lectiu.

 

NOTÍCIES RELACIONADES