Nota de premsa

Gustavo López Bernal, nou Director de CaixaBank Banca Privada i Banca Premier a la Comunitat Valenciana

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Gustavo López Bernal, nou Director de CaixaBank Banca Privada i Banca Premier a la Comunitat Valenciana.

Gustavo López Bernal ha estat nomenat nou Director de CaixaBank Banca Privada i Banca Premier a la Comunitat Valenciana, en substitució de Raúl Mir, que ocuparà a partir d'ara la Direcció de Desenvolupament de Negoci de DayOne depenent de la Direcció Territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana.

Com a nou màxim responsable de Banca Privada i Premier a la Direcció Territorial de la Comunitat Valenciana, Gustavo López gestionarà l'activitat d'aquests segments a les 429 oficines que té l'entitat en aquesta comunitat. Per a això, compta també amb 42 gestors especialitzats repartits en 3 centres de banca privada a la Comunitat Valenciana (un a Alacant, un a Castelló i un a València), que atenen a més de 3.500 grups familiars i empreses, gestionant un patrimoni superior als 3.700 milions d'euros.

CaixaBank Banca Privada és la millor entitat de Banca Privada a Espanya, segons la revista Euromoney, que li ha concedit aquesta distinció per quart any consecutiu. La clau de l'èxit es basa en un model de banca privada, que combina el servei universal d'oficines, amb més de 5.000 sucursals, amb un servei especialitzat format per 560 gestors, 46 centres exclusius i unes prestacions tecnològiques que permeten oferir assessorament des de qualsevol lloc.

Gustavo López Bernal és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Barcelona, màster per la UPF Barcelona School of Management i postgrau per la Leeds University Business School. L'any 2000 s'incorpora a CaixaBank i des de llavors ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat en diferents àrees de l'entitat, sent en els últims anys director del Centre de Banca Privada a València.

Per la seva banda, Raúl Mir, ocuparà a partir d'ara responsabilitats en el desenvolupament de negoci de Day One, un nou concepte de servei financer innovador en el sector exclusivament creat per acompanyar, al llarg del seu desenvolupament, a start-ups, scale-ups i, en general, empreses innovadores amb alt potencial de creixement; que compta amb dos centres a Barcelona i Madrid, i que CaixaBank va posar en marxa recentment també a València, on l’oficina serà dirigida per Juan de Mercado.

 

NOTÍCIES RELACIONADES