Nota de premsa

Goirigolzarri: “Els autònoms són clau per a la creació de riquesa i d’ocupació al nostre país”

Inauguració de la vintena edició dels Premis Autònom de l’Any

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
José Ignacio Goirigolzarri, president de CaixaBank, en la lliurament dels premis ATA

• El president de CaixaBank ha destacat que “Espanya és un país de pimes i d'autònoms, un col·lectiu extraordinàriament important per a la vida econòimica".

• Goirigolzarri ha inaugurat la vintena edició dels Premis Autònom de l'Any, organitzats per la Federació Nacional d'Associacions de Treballadors Autònoms-ATA.


El president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, ha defensat aquest dilluns el paper dels autònoms en l'economia espanyola com “un segment imprescindible per al creixement i la creació de llocs de treball al nostre país”. “Espanya és un país de pimes i d'autònoms, ambdós són elements bàsics de la nostra economia”, ha afegit el president de l'entitat financera.

Goirigolzarri ha inaugurat la vintena edició dels Premis Autònom de l'Any, organitzats per la Federació Nacional d'Associacions de Treballadors Autònoms-ATA. Els guardons, que s'han lliurat aquest dilluns a CaixaForum Madrid, tenen l'objectiu de reconèixer iniciatives de professionals del sector i la tasca de persones, entitats, mitjans de comunicació i empreses que donen suport al col·lectiu de treballadors autònoms.

Durant el seu discurs de benvinguda, el president de CaixaBank ha destacat el suport que des de l'entitat financera s'ofereix al col·lectiu d'autònoms. “A CaixaBank, comptem amb la confiança de més del 40% dels treballadors autònoms del nostre país, cosa que no només ens omple d'orgull, sinó que suposa també una gran responsabilitat. Responsabilitat amb el present, però sobretot amb el futur de tot el col·lectiu, un futur que, estic convençut, serà enormement positiu”, ha explicat Goirigolzarri.

En la cerimònia de premis, el president de CaixaBank ha estat l'encarregat també de lliurar el Premi a l'Emprenedor 2021, atorgat a Alba Cantero i Sergio Torres, cofundadors de FisioandTherapies, empresa dedicada a millorar la salut de les persones a través de la fisioteràpia. Goirigolzarri ha felicitat al conjunt de premiats i ha aprofitat per agrair a tots els treballadors autònoms del país el seu “esforç i compromís, especialment ara, en una de les èpoques més difícils de la nostra història recent”.

CaixaBank dona suport a comerços, negocis, autònoms i emprenedors a través de CaixaBank Negocis, la divisió que desenvolupa productes i serveis adaptats a les peculiaritats d'aquest segment de clients amb un assessorament pròxim i integral, no només a nivell financer, sinó també des de l'acompanyament en la gestió del seu dia a dia.

 

NOTÍCIES RELACIONADES